VIP az egész SOUND

A legmenőbb európai fesztivál-beach, a Balaton Sound már önmagában egy nagy „VIP fesztivál”, világsztár fellépőivel, változatos szolgáltatásaival, vízparti helyszíneivel, ahol már eleve nagyon fontos embereknek érezhetjük magunkat. A szervezők azonban – mindezt megfejelve – újabb exkluzív helyeket alakítanak ki idén.

The new Balaton Sound VIP is here!

⚠️ The new VIP is here and the Celebrational Deal is LIVE ⚠️What can the new VIP offer????? 3 brand new mainland VIP Venues:???? Main Stage VIP???? Dreher Arena VIP???? Elrow at Casa Bacardi VIP???? Private VIP Shore build over the water???? New exclusive servicesGet your 5-Day Pass VIP Special or if you already purchased your pass get a 5-Day Pass VIP Upgrade for only 1€! The deal is live for 24 hours but there are only 200-200 special deal tickets so hurry up before they sell out! ???????? http://bit.ly/2K9KOkk☀ ☀ #SOUND2019 ☀ ☀⚠️ Az új VIP megérkezett és ezzel együtt az akció is elkezdődött ⚠️ Miben más az új VIP?????3 új szárazföldi VIP rész????Privát Balaton fölé emelt VIP Plázs????Új exkluzív szolgáltatásokNe habozz vedd meg a 200 darab 5 Napos VIP bérlet egyikét egy sima bérlet áráért vagy szerezd meg 1€-ért az egyik 5 napos VIP Upgrade bérletet a 200-ból! Ne feledd az akció csak holnap délig él! ???? ???? http://bit.ly/2TYVKAX

Gepostet von Balaton Sound Official am Freitag, 5. April 2019

Megújult külsővel, a korai Hollywood hangulatát idéző imidzsel születik újjá a Sound ún. Nagy VIP helyszíne, ahol csillárok, vörös szőnyeg, kényelmes kanapék várják a látogatót, s az egésznek egy extravagáns dekoráció adja majd a keretét. A lelátóról követhetjük a Nagyszínpad sztárfellépőinek koncertjeit, majd a fő helyszín záróprogramja után – különleges showelemekkel tarkított – exkluzív partikon fordulhatunk az éjszakába. A helyszín szolgáltatásai közt pedig lesz masszázs, saját toalett, smink helyszín, értékmegőrző stb. Természetesen gasztro vonalon is igyekszik minden igényt kielégíteni a Nagy VIP, ahova a vendégeket welcome drinkkel és friss gyümölcsökkel várják.

Új helyszín a nagy VIP-pel egy felüljáróval összekötött VIP Plázs a Balaton vizén, baldachinos hencsergőkkel, napágyakkal, fehér kanapékkal, elkerített fürdő résszel. A helyszínen koktélbár és beach party várja a közönséget hajnalig.

Exkluzív helyszínt kap a Sound legnagyobb fedett helyszíne is. Az új Aréna VIP a helyszín közepén épített, megemelt VIP terület, zavartalan rálátással a színpadra, saját bárral, kényelmes kanapékkal és könyöklőkkel valamint saját wc-vel.

A világ egyik legismertebb partisorozata, az Elrow idén sem maradhat el a SOUNDon, ezúttal egy VIP helyszínnel kiegészülve. Ide vezet a fesztivál VIP bejárata – Welcome to Paradise! Az Elrow at Casa Bacardi VIP egy Rousseau-i hatású egzotikus dzsungel design-nal berendezett VIP terület, fákkal, indákkal, növényekkel, állat-dekorációval valamint külön DJ pulttal, egyedi fényekkel és hangokkal. Hozzá kapcsolódik az Elrow színpad oldalán elhelyezett lelátó, ahonnan zavartalanul lehet élvezni a helyszín programjait.