Tavaszi programok Budapesten és környékén a gasztronómia jegyében

3 szuper hétvégi program Budapesten, ahol nem csak jót ehetsz, de a tavaszi szezon legjavát is kiélvezheted.

Tavaszi Etyeki Piknik

április 6-7.

40 perc autókázással közelíthető meg a Budapest szőlőskertjeként emlegetett Etyek, de egy teljesen új, vidéki környezetben találjuk majd magunkat. Fedezd fel a különleges borvidéket lépésről lépére, látogass el minden pincészetbe, teraszra és udvarra, kóstolj mennyei borokat és egyéb házi finomságokat, mint például a Gingalló Csokoládéműhely és az Etyeki Sajtútállomás termékei. A gyerekek is biztosan élvezni fogják a pikniket, ahol gyerekkoncertekre és állatsimogatásra is sort kerül majd.

kiskertpiac: Tavaszi zöldülés

április 7.

A minden hónapban megrendezésre kerülő kiskertpiacnak a népszerű városi találkozóhelyként funkcionáló Anker’t ad otthont. Látogass el a Paulay Ede utca 33. szám alá, ahol egy kellemes (és környezetbarát!) vasárnapot tölthetsz el házi finomságok, természetes kozmetikumok, szezonális növények, és fenntartható designtermékek társaságában. Többek között szert tehetsz kézzel készített kerámiákra, tavaszi ajtódíszekre, virágos karkötőkre és állatmintás virágcserepekre is!

Rákóczi Reggeli

Minden szombat délelőtt

A Rákóczi téri Vásárcsarnokban minden szombat délelőtt közösségi reggelin vehetsz részt az épület Vásár utcai bejáratánál: a szervezők biztosítanak asztalokat, székeket, vágódeszkákat, vízforralót és poharakat, neked csak friss alapanyagokat kell hoznod, amiket baráti áron beszerezhetsz a pár méterrel odébb áruló kofáktól. Ami lesz még: jó zene, jó hangulat és jó emberek!

blank