Már csak pár hét, és újra dübörög a Budapest Park!

Mint ahogy azt már megszokhattuk, a Budapest Park évről évre új ruhába öltözik. Idén sem lesz ez másként – a nyolcadik szezon ugyanis a Planet 8 fantázianevet kapta, és egy egészen új, idegen világot mutat majd be. Figyelem, szkafander nem szükséges!

A húsvéti hosszúhétvége után kipihenve indulhatunk neki a Budapest Park nyolcadik szezonjának, amely megjelenésében egy intergalaktikus világba kalauzolja a közönséget.  A nyitóhétvégén a Fővárosi Rapcirkusz bontja a kapukat április 25-én, újra lélegzetelállító energiákkal érkezik a Vad Fruttik, majd április 27-én a csillagokat is leénekli az égről nekünk Rúzsa Magdi.

Elég ritkán fordul elő, hogy egy színpadon láthatunk olyan arcokat, mint a Punnany Massif, az Irie Maffia, Saiid, a Hősök, Dopeman, az Animal Cannibals, a Follow The Flow, Mikee Mykanic, a Sör és Fű, az NKS, Q-Cee, Mr. Die és a Vörösmarty Téri Betyárok. A grandiózus nyitópartyn a szabadszájú rapperek ráadásul nagyzenekaros kísérettel mondják meg a tutit. Utána pedig a város egyik legkedveltebb hiphop bulisorozata, a Queens Party veszi kezdetét, azon belül is az Oldschool Edition, amiben DJ Nara, Gerysson & Endy pakolja majd a legkúlabb zenéket.

A kispéntek után, április 26-án a Vad Fruttik csap a húrok közé. Vendégük a Konyha triója lesz, a koncert után pedig a szezon első Lidocain Night-ja veszi kezdetét a legmenőbb magyar alterzenékkel. Aztán következik április 27-e, amikor Rúzsa Magdi idei egyetlen fővárosi koncertjét adja, amire jegyek már csak nagyon korlátozott számban kaphatók. Vendége egy fiatal tehetség, Zävodi lesz, a koncert után pedig a Pressplay csapata veszi át az irányítást, hogy az egész Parkot videódiszkó tánctérré alakítsa.

Még rengeteg meglepetés, újdonság vár mindenkire a Budapest Park – Planet 8 fejezetében, de a különleges hazai koncertek, a legendás nemzetközi világsztárok és a hajnalig tartó, felhőtlen bulik garantáltak! További információk pedig a hamarosan szintén megújuló Budapest Park honlapján találhatóak.