Sosem fogod kitalálni, ki szerepel majd az új Scooby-Doo-filmben!

Már az a hír is sokkoló , hogy Hollywood ismét nekifut egy Scooby-Doo-filmnek, a stáblistát nézve azonban még több meglepődésre lesz okunk.

Bár már másfél évtizede volt, halványan azért még dereng a legutóbbi Scooby-Doo-filmadaptáció,  a Scooby-Doo 2. – Szörnyek póráz nélkül, melyben a Sarah Michelle Gellar – Freddie Prinze Jr házaspár is játszott, vagy legalábbis megpróbálkoztak úrrá lenni a rájuk kiosztott feladaton. A 2004-es film enyhén szólva is langyos fogadtatásban részesült, a mostani remake-re azonban sokkal jobban felkészülnek.

A fenti házaspár például már nem kapott szerepet a filmben, helyettük Zac Efron és Amanda Seyfried állnak be a kamerák mögé. Zac hamarosan mozikba kerülő, Ted Bundy, a hírhedt sorozatgyilkos történetét feldolgozó filmje miatt már most, a bemutató előtt a figyelem középpontjában áll, úgyhogy valószínűleg igencsak jó marketingfogás volt, hogy a mostanában platina szőke frizurára váltott színészt választották a szerepre.

Az 1969-ben indult rajzfilm filmváltozatának főbb szereplői Gina Rodriguez (Vilma), Will Forte (Bozont) és Tracy Morgan (Captain Caveman) lesznek.

A film premierjét 2020 májusára tervezik.