Felhőtlen kikapcsolódás a Balatonnál – Bonvital Wellness & Gastro

Hévíz legújabb és egyetlen felnőttbarát szállodája, a négycsillagos Bonvital Wellness & Gastro****superior Hotel a Tófürdő közvetlen közelében várja a vendégeket. Az Accent Hotels tagjaként a gasztronómia, a wellness és a gyógyászat területére fókuszáló szolgáltatásaival pedig ideális választás a kikapcsolódni vágyó pároknak, de még a négylábúaknak is.

Exkluzív spa részleg, a modern gasztronómiát képviselő bisztró és a világ legnagyobb természetes termáltava – többek között ezzel is büszkélkedhet a hévízi Bonvital Wellness & Gastro Hotel. A szálloda összesen kilencven szobával várja a vendégeket, vagyis inkább a kisebb méretű, intim hangulatú hévízi hotelek közé tartozik. Ezért is lehet ideális választás elsősorban a párok számára, ugyanakkor modern bisztrójából leválasztható, jól felszerelt különtermével tökéletes helyszín kisebb rendezvények és meetingek lebonyolítására is.

A négycsillagos, prémium kategóriás Bonvital főleg a wellness-szolgáltatások terén nyújt kiemelkedőt, de ezek mellett prevenciós és rekreációs funkciókkal is bír. Rendelkezik saját sóbarlanggal, amely kiváló megelőző kezelést jelent a légzőszervi panaszokkal küzdőknek. A hotel szolgáltatásai között a beauty- és fitnesslehetőségek is megtalálhatók, a kínálat egyik különlegessége a víz alatti futópad, amely fizikoterápiás célokra, de személyi edzésekre is használható a másik érdekesség a Bonvital három lépcsős talpkezelés gyógynövényes kivonattal, melynek során a talpmasszázst egy lazító gyógynövényes lábáztatás koronázza meg. A Bonvital menedzsmentje arról is gondoskodott, hogy a mozgásra vágyók impozáns környezetben tudjanak felfrissülni: a modern design szerint épített medencetérből és a jakuzziból rálátás nyílik a hévízi sétálóutcára. A testmozgás fáradalmain végül a pihenőtérben lehet átlendülni, akár a 30 és 40 Celsius-fok közötti hőmérsékletre felmelegített szoba.

A szálloda Brix Bistro névre keresztelt a’la carte éttermét is megéri kipróbálni, már csak azért is, mert a fő specialitása, hogy helyi termelőktől származó élelmiszerekből dolgozik, amit kávé- és koktélkülönlegességek széles kínálatával koronáz meg. A gazdag gasztronómiai választékhoz természetesen széles borlap is dukál, azt pedig, hogy mit is tud a Brix a szálloda vendégein túl bárki próbára teheti.

Apropó, vendégek: a Bonvitalban nemcsak mi érezhetjük remekül magukat, hanem a négylábú családtagjaink is, hiszen a hotel erre az igényre is maximálisan felkészült. Sőt! A hotelben különböző izgalmas programokkal gondoskodnak róla, hogy a vendégeknek egyetlen unalmas percük se legyen. Április 12-én például Csernus Imre tart előadást egy vacsoraesten.

A Bonvital tehát a gasztronómia, a wellness és a gyógyászat harmonikus kombinációjával egyedi színfoltként jelenik meg Hévíz szálláshely-kínálatában. A hotel három pillére, úgy, mint a különleges kulináris élmények, a prémium minőségű szolgáltatások és a vendégközpontú gondolkodás garancia rá, hogy az ide látogatóknak valóságos varázslatban lesz része.