3 tipp, hogy legyen pénzed az idei nyaralásra

Valószínűleg már te is tapasztaltad azt a problémát, amivel a legtöbb hozzád hasonló fiatal naponta szembesül: túl sokszor ejted ki a szádon, hogy „…Majd ha lesz rá pénzem!”.

Ha idén nyárra nagy álmaid vannak, és utazást, fesztiválozást tervezel, ne hagyd, hogy a saját anyagi kereteid falat húzzanak közéd és a vágyaid közé! Íme, 3 egyszerű lépés, ami segít hogy a nyári terveid meg is valósulhassanak.

1. Budgeting

Mindig tudd, hogy mire mennyit költesz! Rengeteg applikáció elérhető, ami segít nyomon követni a kiadásaidat, így láthatod, hová tűnik el a pénzed.

2. Húzd meg a határt!

Persze az apróbb dőzsölések is nagy örömet okozhatnak, mint például egy olyan ruha megvásárlása, amire nem is volt olyan nagy szükséged, vagy egy hétvégi bulizás a barátokkal, de ha nagy terveid vannak, mindig a célod lebegjen a szemed előtt, és a költekezés helyett inkább spórolj.

3. Vállalj diákmunkát!

Először is érdemes iskolaszövetkezetnél érdeklődnöd, hiszen ott rengeteg különböző munka közül válogathatsz, ráadásul a szövetkezet mindent adminisztratív teendőt elvégez helyetted. A túlzsúfolt órarended sem állhat az utadba, ugyanis sok rugalmasan végezhető diákmunka is elérhető, így neked tényleg csak az önéletrajzod frissítésével kell első körben foglalkoznod.

blank

„Rengeteg diák keres meg bennünket nap mint nap: sokan az alapvető megélhetésük miatt szeretnének munkát vállalni, míg mások inkább gyűjtenek valamire, vagy szakmai tapasztalatot szeretnének szerezni, esetleg az anyagi függetlenség motiválja őket. Ebben mi könnyen tudunk nekik segíteni”

– mondta Baksay-Szabó Ádám, az Y Generáció Iskolaszövetkezet ügyvezetője.

Szoktál utasbiztosítást kötni a külföldi utazásaid előtt? Ha azok közé tartozol, akik nincsenek teljesen képben a biztosításkötés témájában, ebből a cikkből megtudod, miért hasznos megtenned ezt a lépést.

Készülj fel időben a külföldi utakra!

Ha meg szeretnéd találni álmaid diákmunkáját, válaszd te is az Y Generáció Iskolaszövetkezet

blank