Ki lesz a következő James Bond?

Mármint a következő utáni, mert azt már ugye mindenki tudja, hogy a 25. Bond-film idén október végén kerül a mozikba, Daniel Craig főszereplésével. Azt azonban, hogy ki alakítja majd a kedvenc titkos ügynökünket a 2020-ra tervezett 26. Bond-filmben, még senki nem tudja, de természetesen rengeteg pletyka terjed róla a neten.

Az idén bemutatott Bond-filmben, melynek a rendezője a Gettómilliomosért Oscar-díjat is elnyert Danny Boyle, Craig már ötödjére és egyben utoljára alakítja a 007-est.

Utódja, a legnagyobb valószínűség szerint, az Avengers filmek Lokija, vagyis Tom Hiddleston lesz, akit idén egyébként Bondtól függetlenül is láthatunk majd a mozikban.

Az angol pletykalapok szerint, Hiddleston után James Norton a második legesélyesebb befutó. A színész nálunk kevésbé ismert, leginkább angol filmsorozatokban játszik, legutóbbi, nálunk is bemutatott filmje az Egyenesen át című dráma volt, 2018 elején.

Idris Elbáról már évek óta beszélik, hogy ő váltja majd Daniel Craiget, így természetesen most is felmerült a neve. Ha Elbára esne a választás, ő lenne az első színesbőrű Bond.

Mr. Venom, alias Tom Hardy nevét is többször emlegették pletykaszinten, ám az biztos, hogy a színészt hamarabb fogjuk Al Capone szerepében látni a Fonzo című filmben még az idén, mielőtt Bondként is megmutathatná, mit tud.

Ugyancsak esélyes Bond szerepére a Trónok harcából ismert szépfiú, Richard Madden is, bár mivel négy színészt is esélyesebbnek emlegetnek nála, túl sok reményt ne fűzzünk hozzá, hogy Maddenből egyhamar Bond lesz.