Év végi durranások, avagy a város legjobb bulijai!

Szilveszterezhetsz otthon, házibuliban, vagy a belváros szuper szórakozóhelyein (utóbbi esetében cikkünkben adunk néhány tippet), csak egy a fontos: találd meg a módját, hogy a neked leginkább tetsző módon, számodra fontos emberek körében töltsd az év utolsó éjszakáját.

Akvárium Szilveszter

Idén szilveszterkor Hollywood-i tematikával jelentkezik az Akvárium klub! Izgalmas zenei időutazásra csábítanak a diszkó gömbök, magnókazetták, bakelitek, és filmsztárok, közöttük töltheted el az év utolsó éjszakáját, a klub három termének valamelyikében. Az Akvárium Klub NagyHalljába visszatér az 5. születésnapját ünneplő Necc Party, hogy a korszak legkínosabb zenéit játszva búcsúztathasd az óévet. Belépő: 6900 HUF.

Újévi Jutyubdiszko, Anker’t

December 31-én felrobban a partybomba az Anker’tben! Az est lemezlovasa az elmúlt évtizedek legmenőbb pop slágereit pörgeti a Boney M-től egészen a Modern Talkingig, de a 80-as 90-es évek pop melódiáin kívül népszerű r’n’b és dance zenei csemegéknek is marad hely a repertoárban. Légy részese az élménynek, amit csakis az év utolsó Oops buliján élhetsz át! Ne maradj le, válts jegyet december 30-ig! Belépő: 1500 HUF-tól.

Szilveszter Fantastique, Instant-Fogas

Budapest legpazarabb óévbúcsúztatóját ígéri a város kedvenc romkocsma komplexuma! Felejthetetlen, kihagyhatatlan, elképzelhetetlenül őrületes bulira készülj: 7 különböző helyszín (igen, mindegyik az Instant-Fogas falain belül), változatos zenei stílusok, és a budapesti zenei élet ismert alakjai (Random Trip, DJ Jutasi és Jumo Daddy) gondoskodnak róla, hogy méltóképpen köszönj el 2018-tól. Belépő: 4000 HUF-tól.

Hello 2019, Ötkert

Az év vége felé közeledve ideje átgondolni, hogyan vettük az elmúlt 365 nap akadályait. Budapest közkedvelt klubja, az Ötkert segítségünkre lesz ebben; ünnepi ritmusokra rázhatjuk a csípőnket, megfeledkezve az óév minden csalódásáról. A két teremben DJ Pure Mr G, Havlik G, Lauer, Endy és Jami DJ szettje garantáltan a táncparkettre csábít. A beugró elővételben 9000 HUF, ebből 3000 HUF a bárban levásárolható.

Előszilveszter, Mash pub&bar

Az Uránia Nemzeti Filmszínházzal átellenben, a Rákóczi úton nemrég újranyitott a Mash pub&bar, ahol belevetheted magad a fővárosi éjszakai élet legjavába. A belvárosi szórakozóhely szilveszter előtt sem hazudtolja meg önmagát, ami az átlagon felüli bulikat illeti; december 27-30 között színes koktélokkal, pálinkával, különleges italajánlatokkal és menő zenei aláfestéssel várja betérő vendégeit déltől hajnali 4-ig.

Baby’s NYE, Hellobabybar

Az év utolsó éjszakáján is tart kapukkal vár a budapesti buli rezidencia, ahol színes forgatag gyűlik össze estéről estére. Az arisztokrata eleganciát idéző Andrássy úti épületben egyszerre akár 1000 fő is önfeledten szórakozhat. December 31-én két teremben táncolhatod át magad az újévbe, miközben a legnépszerűbb reggaeton, r’n’b, és dance slágerek szólnak. A helyszínen 5000 HUF-ért válthatsz jegyet.

Buddha-Bar Budapest

Kulináris élményekkel spékelnéd meg az óévbúcsúztatást? A Buddha-Bar Budapest elegáns, pezsgőfogadással egybekötött, 5 fogásos gálavacsorával indítja az elő-újévi banzájt, hogy aztán fergeteges bulival koronázza meg az estét. Az „Egy éjszaka a föld körül” témájú partyn DJ MADA, a Buddha-Bar rezidense, táncprodukciók, lézer show és más meglepetések biztosítják a kitűnő hangulatot!