Kedvenc sorozataink legjobb karácsonyi epizódjai

Összeállításunkban klasszikus és klasszikusnak jóindulattal sem nevezhető sorozatok és imádni való epizódjaik szerepelnek a szeretet ünnepéről.

Jóbarátok: A karácsonyi tatu (7. évad 10. rész)

Ross elhatározza, hogy elmagyarázza Ben-nek, mi is az a hanuka, de a kisfiú folyton csak a télapóval hozakodik elő. Phoebe úgy dönt, mindenképpen visszaköltözik a lakásába, ha vele tart Rachel, ha nem, de azért mindent megtesz, hogy rávegye Rachelt is a költözésre, még egy dobot is vásárol Joey-nak. (port.hu)

A narancsvidék: Karácsuka (3. évad 10. rész)

A Cohen-házban közeleg hanuka ünnepe. Seth azt javasolja, hogy rendezzenek Bar Micvót Ryannek és a bejövő pénzt ajánlják fel Johnny térdműtétjére. Ryan azonban meggondolja magát, miután meglátja, hogy Johnny és Marissa milyen közel kerültek egymáshoz. (port.hu)

A pletykafészek: Római vakáció (1. évad 11. rész)

Blair nagyon megdöbben, amikor apja a karácsonyi ünnepekre a szerelmével, Romannal állít be. Lily és Bart összefut Alisonnal és Rufusszal a karácsonyi vásáron. Dan és Serena egymással versengve ajándékot vadásznak egymásnak, de ebbe Vanessának is lesz némi beleszólása. A karácsony több meglepetést is okoz mind a Humphrey, mind a Van de Woodsen-családban. (port.hu)

Grace klinika: Ünnepi ramazuri (2. évad 12. rész)

A karácsony közeledtével Addison egyre több közös programot szervez Derekkel. A férfi igyekszik minél több kifogást találni, majd bevallja, hogy bár a feleségével maradt, Meredithbe szerelmes. A közelgő ünnepek ellenére a sebészek nem lazíthatnak, csupa bonyolult esettel van dolguk. Izzie nem képes elfogadni, hogy a barátai segítenek a szoknyavadász Alexnek a tanulásban. (port.hu)

Rólunk szól (1. évad 10. rész)

Mikor Kate vakbélgyulladást kap szenteste, a Pearson család beviszi őt a kórházba, ahol belefutnak Dr. K-ba. Mindeközben, Kevin Sloane családjával ünnepli a hanukát. (port.hu)

Will és Grace (5. évad 11. rész)

Gene Wilder játssza Mr Steint, Will cégének sokáig távol lévő vezetőjét, aki váratlanul felbukkan, hogy visszavegye az irányítást. Sikerülne is neki, ha nem lenne egy dühöngő idegroncs. Egy okos, figyelmes helyettesre van szüksége, aki meghozza helyette a döntéseket és elvégzi a piszkos munkát. (port.hu)

Modern család: A szeretet ünnepe (1. évad 10. rész)

Phil és Claire úgy döntenek, ezúttal szigorúak és következetesek lesznek, és amennyiben gyerekeik nem vallják be, ki égette ki a kanapét, nem lesz karácsony. Phil látványosan kiviszi a karácsonyfát a szobából. Az egymásra mutogatás után a két lány meggyőzi a kis Luke-ot, hogy vállalja magára, és utána ők is magukra vállalják, így szüleik nem haragudhatnak rájuk. Ám Luke egyedül marad vallomásával. Jaynek semmi kedve kolumbiai módra ünnepelni a karácsonyt. Mitchell és Cameron egy bevásárlóközpontba viszik Lilyt, hogy találkozzon a Télapóval. (port.hu)

Így jártam anyátokkal (2. évad 11. rész)

Miután Lily meghallgat egy régi üzenetet, amelyet Ted még nyáron hagyott Marshall rögzítőjén a szakításuk után, összeveszik barátjával, mert Ted „nagyon csúnya” szóval illette őt, hogy kirángassa Marshallt a letargiából. A lány az ünnepekhez illő bosszút eszel ki: ellopja a karácsonyi díszeket a lakásból. Vajon egy korsó sör elég a megbocsátáshoz? Mindeközben Barney nem akarja elismerni, hogy megfázott. (port.hu)