Lego-figurákkal a 100 szóban Budapestről

Rágógumi csattan egy ártatlan Lego-figura fején… – na de miért? Szilágyi Csenge és Nagy Dániel Viktor játékos videóval illusztrálja 100 szóban a Város című előadásuk egyik történetét. A “Ki nevel a végén” élőben is elhangzik, legközelebb 2018. december 16-án, a Mozsár Műhelyben.   

Szilágyi Csenge és Nagy Dániel Viktor budapestiek által írt, rövid, szívhez szóló vagy épp humorban gazdag történeteket adnak elő a közönségnek a 100 szóban a Város című előadás során. A pörgős “stand up” performanszot 2018. december 16-án, vasárnap 19:30-kor újra műsorra tűzi a Mozsár Műhely.

Ehhez készült most egy újabb, trailernek is beillő videóspot, mely a “Ki nevel a végén” című sztorit filmesíti meg, méghozzá Lego-figurákkal.  December 16-án pedig ezen kívül az is kiderül, mire emlékezteti az egyik történetírót az Operaház szfinx szobra, mi lett a vége egy Palatinus-ra megbeszélt randinak, hogyan émelyíthet valakit az, ha felpróbál pár cipőt, vagy hogy mi is az a panorámakuka.

100 szóban Budapest a címe annak a projektnek, melyre bárki beküldheti saját pályázatát: maximum 100 szavas, személyes történeteket. Ezekből áll össze a 100 szóban a Város című előadás is. A projekt Youtube-csatornája, rajta az összes eddig elkészült spottal pedig itt található.