Ha decemberben jegyet váltasz a Budapest Park koncertjeire, jó ügyeket támogatsz vele

Eddigi legsikeresebb évadát zárta ősszel a Budapest Park, de az már most látszik, hogy jövőre még magasabb fokozatra kapcsolnak. Már most húsz esemény közül szemezgethet a közönség, ráadásul aki december 1. és 31. között vásárol jegyet a Budapest Park bármely koncertjére, az 50 Ft-tal a Budapest Bike Maffia, a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány és a Mikulásgyár munkáján keresztül támogatja a rászorulókat.

Hetedik évadában is különös figyelmet fordított a Budapest Park a társadalmi felelősségvállalásra – a Pöttömkert rengeteg civil szervezetnek adott helyet; valóra váltották egy súlyosan beteg kisfiú álmát a Csodalámpa alapítvánnyal; gyűjtöttek ruhát a Heti Betevőnek vagy éppen grafikusokkal készíttették el a Quimby dalait, hogy azok is megértsék őket, akik nem hallhatják – a képeket aztán elárverezték, a befolyt összeggel pedig egy hallássérültekkel foglalkozó alapítványt támogattak. A tél beköszöntével sem feledkeznek meg a kevésbé szerencsésekről, így decemberben minden egyes eladott jegyből 50 Ft-ot jótékonyságra fordítanak: a Budapest Bike Maffia, a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezet, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány és a Mikulásgyár szervezetének ajánlják fel a befolyt összeget egyenlő arányban.

És hogy pontosan milyen koncertek közül válogathatsz? Nemzetközi fronton igazi világszenzációnak számít az amerikai hard rock/modern metal egyik legfontosabb zenekara, a Disturbed első magyarországi koncertje; a Jared Leto vezette Thirty Seconds To Mars először ad önálló koncertet hazánkban; az 50 éve útjára indult Woodstock hangulatát – Janis Joplintól Jimi Hendrixig – is felidézhetjük a legmenőbb hazai színészek tolmácsolásában. A retroláz sem csillapodik, hiszen újra lesz Total Dance Cabrio a Vengaboys és Cascada főszereplésével; jövőre is megrengeti a Parkot Scooter; ATB-vel és Mauro Picottóval idézhetjük fel a hajdani Budapest Parádét; nosztalgiázhatunk az Alphaville, Samantha Fox és a Boney M koncertjeire; illetve visszatér a diszkó királya, DJ Bobo is.

blank

De a hazai zenei színtér színe-java is már biztosan ott lesz 2019-ben a Budapest Parkban. Vészesen fogynak a jegyek az idei évben teltház előtt fellépő Halott Pénz és Majka koncertjeire. Különleges alkalmaknak is szemtanúi lehetünk: 30. jubileumát ünnepli a Tankcsapda; négy év szünet után visszatér a Subscribe; az őskáoszt idézi meg az Edda Művek; cirkusszá varázsolja az egész Parkot a Quimby; egyetlen budapesti nagykoncertjét adja itt  Rúzsa Magdi illetve Caramel is, és bűvészshow-val varázsolja el a közönséget a Wellhello. És ha mindez nem lenne elég, igazi slágergyárosokat is köszönthetünk a 2019-es évadban: a Neoton és a TNT is a Budapest Parkban tartja nagykoncertjét, de a tervek szerint tavalyi első parkos buliját is felülmúlja majd Horváth Tamás.

Sőt, hogy könnyebben kibírd a következő szezonig, már beszerezheted a MOL kutakon a Park dupla CD-t, ami megjelenése óta a hazai lemezeladási lista élbolyában szerepel.

Széles palettáról választhatsz tehát élményt szeretteid (és persze saját magad) számára, decemberben pedig még jót is teszel vele!