Merész és meghökkentő karácsonyi pulcsik, csak a Szputnyikban!

Évek óta tartjuk: nem kell túl komolyan venni az életet, a karácsonynak pedig különösen a vidámságról és a feltétel nélküli szeretetről kell szólnia. Miért ne viselhetne bárki egy személyiségéhez illő (vagy nem illő) meghökkentő, vicces vagy éppen igazán „gyönyörűen csúnya” karácsonyi pulóvert?

Hordj bátran egy-egy ilyen felsőt, tuti, hogy te leszel benne a céges karácsony középpontja és biztos, hogy feldobod majd a hangulatot, ha egy ilyenben jelensz meg a karácsonyi ebéden.

Ennek szellemében a Szputnyikban gondoskodnak róla, hogy senki se maradjon karácsonyi „csúnyapulcsi” nélkül, hiszen több száz egyedi darabból álló vintage kollekciójukat az ünnepek közeledtével újratöltötték, sőt, idén igyekeztek emelni a tétet, és a klasszikus motívumok és feliratok mellé igazán merész és megosztó darabokat is beválogattak. A túlfűtött szőrös rénszarvasoktól a magamutogató Mikulásig idén minden belefér, csak légy elég bevállalós!

Ha kaptál meghívót „belépés csak csúnya pulcsiban” mottójú bulira, akkor nincs más dolgod, mint azt eldönteni, hogy mi is legyen rajta a fő motívum: télapó, rénszarvas, hóember vagy egyéb más karácsonyi kompozíció, ez csak a te ízlésedtől és bátorságodtól függ. Vannak, akik azt mondják, hogy a csúnya pulcsikat csak ironikusan hordjuk, viszont a Szputnyikban ezt máshogyan gondolják: szerintük igazán lehet szeretni ezeket a poénos ruhadarabokat.
Náluk a ronda karácsonyi pulcsiknak már-már kultusza van.

2018 karácsonyán ne fogjanak vissza a konvenciók! Teremts új hagyományokat, válaszd ki minden eddiginél nagyobb készletükből az igazán hozzád illő karácsonyi pulcsit, és lepd meg egy személyre szóló darabbal szeretteidet is, hiszen már nincs karácsony CSÚNYAPULCSI nélkül! Ha online nézelődnél, csekkold webáruházukat, vagy kövesd Instagram és Facebook oldalukat!

Szputnyik shop
1074 Budapest, Dohány utca 20.
Hétfőtől péntekig: 10.00 – 20.00 óra vasárnap: 10.00 – 18.00 óra

1062 Budapest, Király u. 22. (Káldy u. 1.)
Hétfőtől péntekig: 11.00 – 21.00 óra, vasárnap: 11.00 – 19.00 óra