TALÁLD MEG RUDOLFOT! – Adventi nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLY

A Funzine.hu oldalon futó saját szervezésű adventi nyereményjátékban csak a 18. életévüket betöltött természetes személyek vehetnek részt. A nyereményjátékban való részvétellel elfogadod annak feltételeit és szabályait.

Az adventi nyereményjáték a Funzine weboldalán fut 2018. december 1-től, 2018. december 13-ig.

Sorsolás: december 15. 11:00

NYEREMÉNYEK

  • 2 db Black Cab Burger 5000 Ft-os ajándékkupon
  • 1 db páros Múmia-kiállítás belépőjegy
  • 1 db 5000 Ft-os Bocanova étterem ajándékkupon
  • 2 db páros Buda Bed Cinema belépőjegy 
  • 3 db Minipolis családi belépő
  • 2 db 5.000 Ft-os Szputnyik ajándékkupon
  • 1 db 22.500 Ft-os Elyseé ajándékkupon
  • 2 db 10.000 Ft-os Lóca vendéglő ajándékkupon
  • 1 db páros Mandala Day Spa belépő

A kisorsolt nyertesek a FUNZINE MEDIA Kft. irodájában, a 1053 Budapest, Kálvin tér 2., III. emelet 4-es ajtó alatt tudja átvenni nyereményét. A nyereményt nem átruházható, készpénzre nem váltható.

AZ ADVENTI NYEREMÉNYJÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

Keresd a FUNZINE.HU oldalon az alább illusztrált kis piros orrú rénszarvast cikkeinkben elbújva és küldd el e cikkek címét a karacsony@funzine.hu címre, hogy értékes nyereményeket nyerhess! 

Ha 5 darab címet küldesz, akkor 1 nyereményt,
ha 10 darab címet küldesz, akkor 2 nyereményt,
ha pedig 15 darab címet küldesz, akkor 3 nyereményt nevezz meg a címek mellett a levélben, amely nyeremények kalapjaiba szeretnél bekerülni a sorsolásnál.

Tehát minél több cikk címet küldesz, annál nagyobb esélyed van több nyereményt nyerni.

A nyerteseket a játék Facebook-posztja alatt tesszük közzé. A nyertesekkel továbbá közvetlen üzenetben is felvesszük a kapcsolatot. A nyerteseknek 2 nap áll a rendelkezésre a jelentkezéshez, amennyiben a nyertessel nem sikerül a kapcsolatot felvenni, akkor új nyertest sorsolunk.

Csak és kizárólag azokat a nevezéseket fogadjuk el érvényesnek, melyek a karacsony@funzine.hu címre érkeznek és megírja a vágyott nyereményt is, betartva jelen játékszabályzat feltételeit.

A nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen anyagot, amely megsértené harmadik fél szerzői jogait vagy bármely más jogát, beleértve a személyhez fűződő jogokat. A nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen obszcén, istenkáromló vagy becsmérlő tartalmat.

SORSOLÁS MENETE

A sorsolás december 15-én 11:00-kor lesz, mindenki abba a kosárba kerül, amely nyereményt szeretné megnyerni, minél több cikk címet külditek, annál nagyobb esélyetek van több nyereményt nyerni (5 cím: 1 db, 10 cím: 2 db, 15 cím: 3 db nyeremény).

A JÁTÉK SZERVEZŐJE

Jelen nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék szervezője: FUNZINE MEDIA Kft. 1053 Budapest, Kálvin tér 2. III/4.