FitBalance – November végén újra megrendezik Közép–Európa legnagyobb fitness- és életmód rendezvényét

FitBalance Magyarország egyik vezető egynapos fitnesz, wellness és egészség expója és mozgás fesztiválja, amely 2006 óta évről évre növekvő sikerrel és látogatótáborral évente kétszer rendeznek meg.  November 25-én a Papp László Budapest Sportarénában 20 színpadon közel 200 oktató, valamint a legnevesebb prezenterek tartanak órákat!

A rendezvény különlegessége, hogy a szakmai programokon túl a FitBalance folyamatosan arra törekszik, hogy az aerobik- és fitness órák mellett olyan programokat kínáljon a látogatóknak, amelyek szorosan kapcsolódnak az egészséges életmódhoz, és valóban gyakorlati tanáccsal, prevenciós tevékenységekkel és szűrőprogramokkal látják el az érdeklődőket.

A  fitness-  és  életmód expón mintegy 100 kiállító várja az érdeklődőket  az  egészségügyi szűrések keretében különböző szűrővizsgálatok látogatására lesz lehetőség. Ismét csatlakozik az eseményhez a fitness, mint versenysport.  Így a   BioTechUSA – FitBalance  Testépítő és Fitness Nemzetközi  Kupa, újdonság a Gyerek Fitness Kupa, valamint a FitBalance FitModel verseny is, ahol a fődíj 1.000.000 forint.

A FitBalance sikerét nem csak az egészséges életmódot övező egyre növekvő érdeklődésnek, hanem a kiváló szakmai gárdának, vezetőségnek köszönheti, akik tapasztalatukkal és szakértelmükkel szavatolják a rendezvény magas színvonalát. Természetesen  minden regisztrált résztvevő számára biztosítjuk az ajándékcsomagot a  korlátlan ásványvíz fogyasztást, amit a belépő ára tartalmaz! Az eseményen ingyenes gyerekmegőrző  működik!

A rendezvényen gondoltunk a családokra is, szakképzett pedagógusokkal,  sportos gyermekmegőrzővel is készülnek, ennek megfelelően 14 éves kor alatt az eseményre díjmentes a belépő!

Részletes infókért kattints ide.

Belépőjegyek kedvezményes 2890-ft-os áron a BioTechUSA shopokban és online az alábbi linken érhetőek el.