Sosem volt még ilyen egyszerű diákmunkát találni! – Mutatjuk a titkot!

Bár talán még távolinak tűnik, mindjárt itt a karácsony, ami, mint tudjuk, a szeretet ünnepe, de azért elég nehéz költekezés nélkül átvészelni. Ha diák vagy, de a tanulás mellé még belefér egy kis meló, hogy ne kelljen szűkölködnöd az év végén, jó hírünk van: az Y Generció Iskolaszövetkezet honlapján rengeteg aktuális és megbízható állást találsz.

Az Y Generáció Iskolaszövetkezet állásajánlatai között számos különböző kategóriát találsz, így biztosan lesz köztük olyan is, mely passszol a tanulmányaidhoz, elvárásáadihoz. Sőt, a szakmai karrier programok segítségével a tanulás és pénzkeresés mellett olyan tapasztalatokat is szerezhetsz, melyek hasznodra válnak a munkaerőpiacra kilépve.

A hirdetésekben pontosan feltüntetik, hogy milyen feladatokat kell elvégezned, milyen feltételek mellett vállalható el és milyen fizetéssel jár a diákmunka. Az Y Generáció Iskolaszövetkezet kínálatában nemcsak budapesti, de vidéki ajánlatok között is válogathatsz.

Ha megtetszik egy állás, elsőként regisztrálnod kell, személyesen vagy online. A szükséges papírok aláírásához azonban mindenképpen be kell jönnöd az Y Generáció Iskolaszövetkezet Budapest 2. kerületében található. Természetesen a jelentkezéshez muszáj nappali tagozatos hallgatói jogviszonyodnak lennie.  A jelentkezéshez szinte kivétel nélkül szükséges egy önéletrajz, amelyet a hirdetésben megadott e-mail címre kell elküldened. Ezt követi a kiválasztás, amelynek során többek között megnézik, hogy rendelkezel-e a munkához szükséges készségekkel és attitűddel. A hirdetésben szerepel, hogy milyen feltételeknek kell eleget tenned a diákmunka elkezdéséhez, valamint ahol lehet, feltüntettük azokat az előnyöket, amelyeket a munkaadó figyelembe vesz a kiválasztás során.

Ha tudni szeretnéd, milyen iratokra, igazolványokra van szükséged a diákmunkához, kattints ide.

Az Y Generáció Iskolaszövetkezet legfrissebb állásajánlatait pedig itt találod.