Mozizz 850 forintért! – Október 25-én érkezik a filmünnep!

Október 25. – 28. között tartják a Cinema City Filmünnepet. A négy nap során minden fővárosi és vidéki moziban 3 filmet premier előtt mutat be, 6 alkotást premieren tűz műsorára a mozihálózat, összesen több, mint 50 film közül választhatnak a mozizók.

A nézők 850 forintért (2D) és 1050 forint plusz szemüveg (3D vetítés) áron vásárolhatnak jegyet többek között a Bohém Rapszódia, az X – A rendszerből törölve és az Egy nap vetítéseire. Idén a mozilánc minden formátuma részt vesz a Filmünnepen, így az IMAX (1050 forint plusz szemüveg), a VIP 2D (4850 forint), a VIP 3D (5120 forint), a 4DX 2D (1850 forint), a 4DX 3D (2050 forint) és az régióban egyedülálló ScreenX is (1410 forint).

Premier előtt

Premier előtt debütál a mozikban az X – A rendszerből törölve, a Liza, a rókatündér rendezőjének új thrillere, az Egy nap, ami a cannes-i filmfesztiválon a legjobb elsőfilmnek járó elismerést kapta a FIPRESCI-től, a filmkritikusok nemzetközi szövetségétől, illetve a Freddie Mercury életét és munkásságát bemutató Bohém Rapszódia. A Ruben Brandt, a gyűjtő című magyar animációs akció – thriller szintén a hivatalos bemutató előtt kerül a mozikba, a filmről Csákvári Géza tart filmklubot, a Silvio és a többiek vetítése után Réz András beszélget a nézőkkel.

Premieren – vérfagyasztó horrortól a vígjátékokig

Premieren mutatja be a Cinema City a Halloween horrort, a 22 mérföld Mark Wahlberg akció – thrillerét, A bűnös Sundance Fesztivál közönségdíjas alkotását, a Legénybúcsú Bt. francia komédiát, a Defekt amerikai thrillert, a Libabőr 2 – Hullajó Halloween családi vígjátékot. A közönségtalálkozók alkalmával a Nyitva című tabudöngető vígjáték alkotóival, Nagy Pál Orsolya rendezővel és Helmeczy Dorottya producerrel is találkozhatnak a nézők Budapesten és Győrben. Az első ember című Ryan Gosling film kapcsán Kárpáti György beszélget majd.