A NOBU Budapestnek októberben még több oka van, hogy betérj hozzájuk

A NOBU Budapestet senkinek sem kell már bemutatni: alighanem itt lehet enni a városban a legfinomabb sushit. A belvárosi étterem több egy hétköznapi sushizónál: nemcsak azért, mert meleg konyhája is van, hanem azért is, mert itt minden ételbe csempésznek egy csipetnyi pikantériát. Sőt, ebben a hónapban különleges programokkal is készülnek, melyeket muszáj a figyelmedbe ajánlanunk.

Made In Japan – NOBU Születésnap – október 10. – 19:00

A NOBU Budapest 8. születésnapja alkalmából különleges vacsorával készül. Élőzenével, születésnapi „Made in Japan” menüsorral, ajándék desszerttel és koktélkedvezménnyel várnak. A különleges nap ételkínálatában csakis olyan finomságokat találhatsz majd, melyeknek garantáltan nem tudsz ellenállni.

A vacsora ára 35.000 forint + 15% szervizdíj.

Halloween – október 28 . – 12:00-15:00

A NOBU idén sem feledkezett el a Halloweenról. Az étteremben a rémisztő ünnep főszereplői a gyerekek: az English Garden Pre-School pedagógusainak felügyeletével játéksarokban szórakozhatnak a picik. Lesz kekszdekorálás, sushi-iskola, arcfestés, és néhány bűvésztrükköt is elleshetnek a gyerekek Varázs Tamás segítségével. Sőt, még a különleges Bento Box bájitalokat is kipróbálhatják a gyerekek.

A részvételi díj: 7.000 forint + 15% szervizdíj/gyerek

Sushi Business Lunch

A NOBU budapesti étterme nemcsak az ebédünk vagy vacsoránk ideális helyszíne lehet, üzleti találkozó alkalmával is érdemes ide hívni az ügyfelünket. Már csak azért is, mert a sushi főszakács különleges, napi sushi-válogatással, miso levessel és egy gombóc fagylalttal várja a business lunch-ra érkezőket, igen kedvezményes áron.

A menü ára: 6000 forint + 15% szervizdíj. Az ajánlat ünnepnapokon nem érvényes.

blank