Őszi programkörkép – Irány az Anker’t!

A város egyik legszínesebb helye az Anker’t, ami ebben a hónapban is bizonyítja, hogy bármilyen programnak megfelelő helyszínként tud szolgálni. Íme, egy kis ízelítő az októberi felhozatalból!

Október 7. – kiskertpiac

Ha vasárnap, akkor kiskertpiac! Őszi virágok és növények, gasztronómia egyenesen a kertből (úgy, mint lekvár, mártogatós, méz, sajtok, és egyéb ínyencségek), chili szószok, természetközeli dizájntermékek, természetes kozmetikumok és rusztikus péksütemények – október 7-én ez vár az Anker’tben! Tökéletes vasárnapi program.

blank
Fb/ankertbar

Október 9. – Rock & roll Áruház

Szívesen megismerkednél az elmúlt 50 év magyar ifjúsági szubkultúráival? Eljött a te időd! Az Október 9-én 18.00 órától megtartandó előadáson nemcsak kultikus ruhák és kiegészítők kerülnek terítékre, hanem az attitűd és a szabásminta összefüggésére is fény derül az Anker’tben. Az érdekfeszítő beszélgetésben divatszakember, újságíró, blogger és gyűjtő fejti ki véleményét, amellett, hogy BpSzabó György alternatív plakátgyűjteményét is megszemlélheted. (A beszélgetés után pedig vár a Tesco Disco.)

blank
Fb/ankertbar

Október 12. – Friday Downtown

Októbertől havi egy alkalommal nyári hangulatot idéző bulikkal várnak az Anker’tben. A megszokott dj gárda változatos szelekciója gondoskodik róla, hogy ne a fal mellett álldogálva töltsd az estét, és hogy könnyeben hangulatba kerülhess, „kettőt fizetsz hármat kapsz!” long drink akcióval kedveskednek a szervezők. A részleteket keresd az esemény hivatalos oldalán!

blank
Fb/ankertbar

Október 13. – jutyubdiszko – poptrash

Legyen a hétvégéd fénypontja az Anker’t szombat esti poptrash videodiszkója, ahol a 80-as, 90-es évek felejthetetlen slágereire táncolhatod át az éjszakát! Kényelmes lábbelit fel, és irány a Paulay utca, ahol felidézheted a feledni próbált, retinádba égett képsorokat és a fülbemászó dallamokat, amelyek talán máig kísértenek. Add át magad a múltidéző élménynek, nem fogod megbánni!

blank
Fb/ankertbar