7 nagy sikerű sorozat, amely ősszel új évaddal tér vissza

Az ősz nem csak színházpremiereket hoz, de régi sorozatok új évadjait is! Íme, közülük hét, amit érdemes tűkön ülve várni.

Fülledt utcák (2. évad) – szeptember 9.

Kiindulópont: David Simonnak, a Drót és a Treme szülőatyjának legújabb sorozata az amerikai pornóipar felemelkedését, tündöklését és hanyatlását meséli el a múlt század hetvenes éveinek elejétől kezdve a nyolcvanas évek közepéig. A pornó legalizálása után a New York-i Time Square lett a pornóipar egyik fellegvára, ahol milliárdos üzlet hatására megjelenik a prostitúció, a drog, az AIDS és persze a maffia is. A virágzó üzlet élén Vincent és Frankie Martino áll, James Franco parádés kettős alakításában. (PORT.hu)

Amerikai Horror Story (8. évad) – szeptember 12.

Az Amerikai Horror Story egy antológia jellegű, amerikai horror-dráma sorozat. Mivel minden évad egy, az előzőtől független történetet mesél el, fogalmunk sincs, mire számíthatunk idén, de már nagyon várjuk!

Rólunk szól (3. évad) – szeptember 25.

Kiindulópont: A Rólunk szól négy ugyanazon a napon született embert mutat be, akiknek élete a történet előrehaladtával egészen különleges módon fonódik össze.

Empire (5. évad) – szeptember 26.

A drámasorozat központjában a hiphopzene, az Empire Entertainment lemezkiadó és annak alapítói állnak, akik a cég irányításáért küzdenek.

Lángoló Chicago (7. évad) – szeptember 26.

A drámai akciósorozat a tűzoltók mindennapi életébe enged betekintést, így megismerhetjük a hétköznapi hősök emberfeletti harcát munkájukban, de beleláthatunk magánéletükbe is.

Riverdale (3. évad) – október 10.

A Riverdale a The CW által sugárzott amerikai tinidráma, melynek alapja az Archie Comics képregénysorozat. A főszereplők Archie és barátai, akik megismerik Riverdale kisvárosának igazi arcát.

Outlander – Az idegen (4. évad) – november 4.

Kiindulópont: 1945-öt írunk. A világháborút követően a Randall házaspár Inverness környékére utazik nyaralni. Claire a harcok alatt hadiápolónőként dolgozott, férje, Frank hírszerző volt, így a háború hosszú évei alatt, alig látták egymást. A házaspár nyaralása alatt megtekinti a környék egyik különlegességét, az ősi, misztikus állóköveket, ahol a helyiek egy druida szertartást is előadnak a nézőknek. Másnap Claire a rituálé helyszínén furcsa hangokat hall kiszűrődni az egyik kőből, és kiváncsian megérinti a követ. A következő pillanatban a földön fekve ébred, puskaropogás közepette. Rá kell döbbennie, hogy ismeretlen erők a múltba sodorták, 1743-ba, a háború dúlta Skóciába. (PORT.hu)