Irány az edzőterem! – Új Life1 Fitness klub nyílik Budán

Budapest egyik legnépszerűbb fitness klub hálózata, a Life1 Fitness szeptemberben új helyszínen, az Allee Bevásárlóközpontban nyitja meg új fitness klubját.

Egyedi designnal, sok természetes fénnyel és természetesen széleskörű fitness szolgáltatásokkal vár szeptember 8-tól a Life1 Allee Fitness. Nem kell napi beosztásodat a nyitva tartáshoz igazítanod, bármikor elmehetsz edzeni egyet, hiszen a klub 0-24 órában, non-stop látogatható!


A klubban a legújabb Life Fitness kardio és erősítő gépeken edzhetsz – az LFconnect alkalmazással telefonodon is követheted edzésenkénti célkitűzéseidet és teljesítményedet. Ha személyes szakmai segítségre és folyamatos motivációra vágsz, a személyi edzők hatalmas támogatást nyújtanak fitness céljaid elérése érdekében: edzésed eredményesebb, biztonságosabb, szórakoztatóbb lesz, mint egyedül.

A csoportos órák szerelmesei több mint 20 féle csoportos óra közül válogathatnak, többek között jógázhatsz, spinningelhetsz és TRX-ezhetsz – délutánonként óránként 3 óra kezdődik.

További részletekért kattints ide.