Úgy tűnik, a világsztárok augusztusban is ellepik a fővárost

Állítólag Olaszország idén a külföldi sztárok kedvenc nyaralási célpontja, azonban mi sem panaszkodhatunk: gyönyörű fővárosunk az utóbbi években rengeteg hollywoodi sztárt vonzott Magyarországra. Ha csak az idei évet, sőt, kizárólag az utóbbi hónapot vesszük, Budapesten járt Will Smith (ő elsősorban forgatni érkezett), az elmúlt napokban pedig Arnold Schwarzenegger itt-tartózkodásáról cikkeztek a magazinok.

Kiváncsi vagy, ki mással futhatsz még össze akár a hétvégén? A bájos vörös hajú színésznő, Isla Fisher és férje, a szintén világsztár Sacha Baron Cohen is Budapesten tartózkodnak, és mivel egyelőre nincs tudomásunk arról, hogy munka miatt érkeztek hozzánk, nagy eséllyel kikapcsolódni jöttek az országba. Ittlétükről Fisher Instagram oldala is tanúskodik, hiszen a híres Gelarto Rosa nevű fagyizó környékén lőttek róla egy vidám fotót. Ha elég szemfüles vagy, talán összefutsz velük a városban.

A Sziget Fesztiválra érkező hírességeket már meg sem említjük, bár arról sajnos nincs tudomásunk, hogy lesz-e alkalmuk a fellépés előtt vagy után szétnézni kicsit a fővárosban. Mindenesetre ne lepődj meg, ha pénteken Lana Del Rey vagy Parov Stelar, szombaton a Bastille tagjai, vagy vasárnap Dua Lipa sétál szembe veled…