Nyár, Budapest és feledhetetlen hangulatú éjszakák – Irány a Pontoon!

Nyáron imádjuk legjobban Budapestet. Nincs is ilyenkor jobb dolog annál, mint egy forró nyári nap után egy sör vagy fröccs mellett lazítani a haverokkal egy csodálatos panorámájú helyen, a város közepén, a Duna partjánál. Ez a hely a Pontoon, ahol július végén sem csendesedik el az élet. Mutatunk 5 programot a Pontoon júliusi kínálatából, amiről nem érdemes lemaradnod.

Mielőtt azonban rátérnénk az esti bulikra, nem árt megjegyezni, hogy a Pontoont nemcsak a tökéletes elhelyezkedése és változatos programjai miatt kedveljük, hanem azért is, mert itt mindig jól lakunk. A Pontoon fatüzelésű kemencéjében sülő pizzák egyszerűen isteniek,  amik mellé különösen jól csúsznak a hűsítő fröccsök.

Miután felszerelkeztél a megfelelő mennyiségű étellel és itallal, mutatjuk is, milyen programok várnak rád július végén a Pontoonban!

Disko Oriente ◦ Ponty Mython – július 20 – 21:00

Nagyon várt külföldi vendég ugrasztja ki a párduc hauzt a globalista zenedobozból, hogy újra révbe érjen a grúvikus nyerskelet a pestbudai folyóparton. LINEUP: Ponty Mython, Futureboogie Recordings, OMENA, Kristof Kelemen,  Pure Lust, Vedat Akdağ, Taka Tunes, Adis Abbé.

Subotage ~ Nora Matisse ~ Roocha – július 21. – 20:00

A szombat estét egy igazi mesterhármasra bízták a Pontoonban, akik persze rögtön igent mondtak a felkérésre, hogy átvegyék az irányítást egy éjszakára a Duna-part felett! Folyóparty topogásra felkészülni! Lineup: Subotage,
Nora Matisse, Roocha.

Ohmydeer Festival Preparty – július 25. – 20:00

Olykor kezeket a magasba feeling-el megspékelve? Gyakori fejbólogatásokkal tarkítva? Természetesen a vízpart közelében? Bezony. Mindezt az első alkalommal megrendezésre kerülő Ohmydeer Festival preparty, gondosan összeválogatott zenészei garantálják a Pontoon-on.

blank

Funk & Soul Session by Budabeats – július 26. -18:00

Klasszik funk és soul buli a Duna-parton a Budabeats Records szervezésében. Az estét Dj Bootsie naplementéhez hangolt soul szettje nyitja. Utána érkezik a magyar funk revival egyik élcsapata, a Dokkerman & the Turkeying Fellaz és bemutat egy kiadós másfél órás sessiont. A koncert után a Budabeats Records vezetői, a Soul Cure tagjai, Dj Gandharva & Von Yodi játszanak heavy funkot és northern soult. Ha mindez esetleg nem lenne elég, meghívtuk még Galactic Jackson-t is, aki ezúttal tőle kevésbé megszokott terepre merészkedik: szinti funk és boogie számokat játszik majd, amíg bírjátok.

blank

PetanqueGirls – július 27 – 18:00

Aki azt hitted, hogy a Dunapart legelgolyózottabb house-sorozatát nem lehet tovább kerekíteni a gömbnél, az tévedett nagyot, és nem más. Még a gravitációs hullámok is csodájára járnának annak az elhajítós elhajlásnak, amit a jó szelekciós képességek vérmes tömege fog kiváltani a Lánchíd talpánál, ezúttal már egy agilis női szakasszal is megfejelve a pálya ívét. Attention, a felszálló hangulatok keringési ideje játékosonként változhat a mély, a vidám és a technoid között

blank