Ínycsiklandó finomságok a Nobu Budapest nyári étlapján

Az étterem különleges fogásai tökéletes harmóniában egyesítik a japán-perui ízkavalkád és a magyar konyha jellemzőit, ráadásul kizárólag kiváló minőségű ételek kerülnek terítékre. A nyári étlap is meglehetősen izgalmasra sikerült, mutatjuk, mit kínál ebben a szezonban a Nobu!

Korábban a város legjobb sushi-éttermei között írtunk már a Kempinski Hotel Corvinus-ban megtalálható Noburól, ami most nyári ajánlataival hívta fel magára a figyelmünket. Közöttük van például a „Tea Time” kínálat (minden nap 15.00 és 18.00 óra között elérhető), benne egy szemet gyönyörködtető nyári desszert különlegességgel, melyhez zöld teát vagy kávét lehet választani.

Ha valami tartalmasabbra vágysz, a bento boxok között szemezgess; akár a vegetáriánus verzió, akár a Nobu box (amelybe a legfinomabb és legkülönlegesebb Nobu fogások kerültek bele) mellett döntesz, nem fogsz csalódni. A tálalás már önmagában lenyűgöző, hát még az étel! Az ebédösszeállítások 12.00 és 15.30 között rendelhetőek, akár gluténmentes variációban is.

Ebédidőben a Sushi Business Lunch miatt is érdemes a Nobu felé venni az irányt. A háromfogásos ajánlat részeként miso leves, a sushi főszakács különleges napi válogatása, valamint egy gombóc fagylalt kerül az asztalodra, így könnyű, mégis laktató étkezésre számíthatsz.