30 éves a Csengetett, Mylord? – Budapesti közönségtalálkozót szerveznek

Bár 1990 és ’93 között került adásba a Csengetett, Mylord? Angliában, a mára ikonikussá vált sorozatot 1988-ban, pontosan 30 éve kezdték el forgatni. A négy évadot és 26 részt megélt műsor budapesti fanjai örülhetnek: a magyar rajongók közönségtalálkozót szerveznek, melyre a sorozat sztárjait is meghívták.

„Néhányan a sorozat rajongói közül összefogtunk, hogy a szabadidőnkben megszervezzünk egy közönségtalálkozót szeretett színészeinkkel a sorozat 30. születésnapja alkalmából. Magánszemélyként jegyet nem értékesíthetünk, az esemény finanszírozását ezzel a gyűjtéssel szeretnénk lehetővé tenni, tehát kizárólag azok vehetnek részt a rendezvényen, akik hozzájárulnak a gyűjtéshez minimum 5000 Ft-tal. Az összegyűjtött támogatást a színészek szállására, utaztatására, költségeire, illetve a helyszín bérlésére fordítjuk.

– olvasható a kezdeményezés honlapján.

A szervezők megkeresését eddig 6 színész fogadta nagy lelkesedéssel: Susie Brann (Miss Poppy),Catherine Rabett (Miss Cissy), Amanda Bellamy (Rose), Michael Knowles (Mr. Teddy), Jeffrey Holland (James), Perry Benson (Henry).

A várva várt közönségtalálkozóra szeptember 22-én, délután 4 órakor kerülne sor.

Az akció keretében tegnapig 540.001 forintot gyűjtöttek össze, derült ki  a közönségtalálkozó főszervezőjének, Szijj Andrásnak a Facebook-oldaláról, aki nem mellesleg a Funzine Voice egyik arca is.

Köszönjük szépen mindenkinek aki eddig hozzájárult! Jeffrey Holland (James) tegnap elárulta nekünk, hogy ezen a…

Gepostet von András Szijj am Montag, 25. Juni 2018

Ide kattintva tudsz adakozni.