5+1 Arena tipp a mindennapi feltöltődéshez, kifejezetten anyukáknak

Anyaként biztosan Te is vágysz arra, hogy egy-egy órára kiszakadj a szürke hétköznapokból és csak magadra figyelj. Hidd el, a legjobb anyukáknak is szüksége van néha egy kis feltöltődésre! Hogyan csempéssz plusz energiát a mindennapokba? Hogyan teremts magadnak én-időt? Fogadd meg az Arena Mall tippjeit és látogass el a kényeztető programokra június 20-án!

1. Kezdd a napot jógával!

Ha egy nyugodt órát szeretnél magadnak, a legjobb, amit tehetsz, hogy jógával indítod a napot. Formálja az alakod, oldja a stresszt és remek lehetőség arra, hogy csak magadra figyelj.

2. Vegyél magadnak valami szépet!

Adj magadnak egy szabad félnapot és nézz be kedvenc üzleteidbe! Válassz egy-egy új ruhát, kiegészítőt, fedezd fel a sminkújdonságokat. Ha tanácstalan vagy, mi állna jól Neked, kérd stylist segítségét!  Hidd el, ha elégedett vagy azzal, amit a tükörben látsz, óriási energialöketet ad!

3. Lepd meg magad egy finom ebéddel!

Ne főzz, most az egyszer gondolj csak magadra! Milyen ízekre vágynál szívesen? Próbálj ki egy új éttermet, nézz be egy közeli kávézóba, vagy jutalmazd meg magad egy finom desszerttel. Összekötheted egy rövid sétával és meglátod, megújulva térsz haza!

4. Pattanj autóba!

Ugye, milyen régen autóztál úgy, hogy nem siettél sehová? Tárazd be kedvenc zenéid és kalandra fel! Fedezd fel újra a várost, vagy nézz el egy olyan helyszínre, amihez sok kedves emlék köt. Te is meglepődsz majd, milyen jól fog esni egy kis én-idő!

blank

5. Nézz meg egy jó filmet!

Már nem is emlékszel, mikor voltál utoljára moziban? Akkor eljött az idő! Hívd el rég látott barátnőid egy közös mozizásra, csevegésre, és máris feltöltődtél!

+1. Vegyél részt az Arena Szerda programjain június 20-án! Részletek: itt!