Vadászd le az egyedit Óbudán! – Dizájn Piknik az Esernyősben

Ha mellőznéd a cobolyprémet és inkább csiszolt betonékszert keresel, orrszarvútülökből faragott széf helyett pedig a mandalákkal kirakott pénztárca is megteszi, akkor most vasárnap az Óbudai Dizájn Pikniken a helyed. Június 17-én nyílik az első tervezői piac a III. kerületben a tudatos vásárlók lappangó hordáinak még nagyobb örömére.

Manapság egyre nagyobb reneszánszukat élik a designtermékek, mindenki bújja a design-piacokat, hogy magukhoz és lakásukhoz illő totemekre vadásszanak. A nyári vadászigénynek próbál az óbudai Fő téren található Esernyős legújabb kezdeményezése is terepet biztosítani. Júniustól hazai tervezők egyedi márkái költöznek be a közösségi tér árnyas, fás belső udvarán felállított barátságos piacra, ahol a böngészés vérpezsdítő hangulatához DJ szolgáltatja majd a megfelelő futamokat.

A barátságos hangulatú tervezői eseményen minden tudatos vásárló megtalálhatja a számítását, ha naturális anyagokból összeállított tárgyakkal szeretné csillapítani a vadászlázát. A meghívott kiállítóknak hála csupa különlegességből lehet majd válogatni, aki pedig már beszerezte új kincseit, az Esernyős kávézójában frissülhet fel kávéval, üdítővel és vegándesszerttel, vagy a Budapest legkisebb kávézójaként emlegetett Gázlámpa Kioszk teraszán ülve fagylaltozhat a gyerekekkel, hiszen akár vasárnapi családi programnak is ideális lesz az első dizájn piknik Óbudán.

További részletekért kattints ide.