Radics Gigi koncertshow november 10-én a Papp László Budapest Sportarénában

Az elmúlt évek itthoni és külföldi teltházas koncertjei után idén először önálló nagyszabású látványos koncertshowjára készül Radics Gigi november 10-én 19:00 órakor a Papp László Budapest Sportarénában.

Nem tudunk nem elfogultan nyilatkozni róla, hisz különleges, tiszta hangja, kisugárzása nemcsak az itthoni és külföldi rajongóit, de még a világhírű Quincy Jonest is elvarázsolta. 

„Radics Gigi a világ 5 legjobb énekesnője közé tartozik!” – nyilatkozta Quincy Jones őszintén! Gigi, fiatalkora ellenére, már sokszoros arany és platinalemezes előadó, valamint számos díj és elismerés tulajdonosa,2018-ban ismét, a magyar X-faktor egyetlen női mentora.

A koncertshown élvezhetjük először Gigi vadonatúj dalait, a régi jól ismert dallamok pedig új köntösben, új hangszerelésben kúsznak be a produkcióba. Grandiózus, egyedi vizául és fénytechnika jelenik meg a színpadon, melyek képesek pompásan beleolvadni, ráhangolódni a koncert látványvilágára. A nagyszabású show rendezője a méltán híres Bőhm György lesz, akinek nevéhez számos szuperprodukció fűződik. A show látványtervezője Madarász János „Madár”, aki a mindenkori Ákos-produkciók és számos hazai sikeres musical vizuál és fény kreátora.

Gigi páratlan, egyedi készítésű ruhái is pontosan illenek majd az est igényes, bulis hangulatához, kiemelve a sztár szépségét, fiatalságát és egyedi stílusát.

A koncerten meglepetésvendégek lesznek, továbbá profi zenekar és nemzetközi szintű tánckar színesíti a show-t. Betekintést nyerhetünk Gigi amerikai tartózkodása alatt gyűjtött tapasztalataiba, munkáiba.