A hír igaz: Hamarosan forog az új Stranger Things évad!

Ahogyan ígérték, április végén megkezdődtek a népszerű amerikai sorozat 3. évadának munkálatai. Az első összeolvasás pillanatait szerencsénkre videón is megörökítették, így picit belekukkanthatunk a folyamatba, amelyben az időközben sztárrá avanzsált fiatal színészek kedvenc szereplőink karakterébe bújnak.

Mi történik a videóban?

A rövidke videó a Netflixnek hála április 27-én, pénteken került fel a videómegosztó oldalra, a rajongók nagy örömére, akik már tűkön ülve várják a sci-fi folytatását. A felvételekből kiderül, hogy a már jól ismert szereplőkön kívül milyen új stábtagokkal találkozhatunk majd. Köztük szerepel például Cary Elwes – várhatóan Hawkins polgármesterét fogja alakítani – és Jake Busey, mint helyi újságíró. Maya Hawke a főszereplők táborához csatlakozik, afféle „alternatív lány” szerepében (bármit is jelentsen ez).

A klip végén Priah Ferguson, azaz Lucas pimasz kishúga tűnik fel, akinek állítólag nagyobb szerepet szánnak a soron következő évadban, hála szerethető karakterének, ami sokak szívébe belopta magát. Szerepéhez híven a tőle megszokott stílusban köszön el a nézőktől a „get outta here, nerds” mondattal, amit a sorozatban is hallhattunk már a gyerekszínésztől. Egyelőre ennyi, mi tudható, de biztosak vagyunk benne, hogy nem kell sokat várnunk a következő hangulatfokozó tartalomra a Stranger Things készítőitől.