Esküvői előkészületek a Dr. Rose-zal

Hamarosan itt az esküvői szezon és nagyon sok menyasszony nem tudja, hogyan kezdjen bele a készülődésbe. Itt az idő elkezdeni felkészülni a nagy napra, hiszen gyorsabban eljön, mint gondolnánk!

Ilyenkor mindig azon gondolkozunk, hogy vajon hogyan tudnánk még szebbek lenni az esküvőnkön, ahol miénk lesz a főszerep. Ezt a szépséget nem csupán a ruha és a kiegészítők jelentik, természetesen hozzátartozik a megfelelő ápoltság, a smink, a haj, és a bőr szépsége is. Az ápoltsághoz pedig fontos része a szőrtelen hónalj és láb.

A Dr. Rose szeretne segíteni a leendő menyecskéknek a felkészülésben, így megoszt most veletek néhány praktikus információt a lézeres szőrtelenítésről.

Kinek ajánljuk?

Minden újdonsült menyecskének, ugyanis az intézetben használt lézeres szőrtelenítés végleges megoldást nyújt a világos és sötét szőrrel rendelkező aráknak egyaránt, még akár a kényes területekről is.

Hogyan működik?

A szőrszálban elnyelődött lézerfény szükséges a szőrtüszők működésének a leállításához. A klinikán a High Speed LightSheer technológiát alkalmazzuk, ami jelenleg a legmodernebb és leghatásosabb technika. Maga a kezelési idő 15-20 percet vesz igénybe, de ez természetesen attól is függ, hogy melyik testtájunkat szeretnénk szőrmentessé varázsolni.

Ahhoz, hogy örökre szőrmentes legyünk, 6 alkalommal kell ellátogatni a klinikára. Az egyik legfontosabb dolog, hogy kerüljük a szoláriumot és a napfényt legalább 2 héttel az első kezelés előtt, majd a kezelések után fényvédőkrémmel is ápoljuk a bőrünket.

Mikor érdemes belevágni?

A legideálisabb időpont 10-12 hónappal a menyegző előtt. Általában 4-6 kezelés javasolt a sikeresség érdekében és ezt 2 havonta kell megismételni. Gondoljunk csak bele, hogy milyen nagyszerű dolog lesz, hogy nem kell borotválkoznunk az álom nászútunkon!

Mit várhat a kezeléstől?

Nyilván ilyenkor az jár a fejünkben, hogy a szőrtelenítő eljárás mennyire lehet fájdalmas. Szerencsére ezen nem kell aggódni, mert egy 10-es skálán a kellemetlenség csak egy gyenge 4-es erősségű.  Ahhoz hasonló érzés, mintha egy picit megpirultunk volna a napon a nyaralás alatt. Sokak szerint a gyantáztatás sokkal kellemetlenebb és ráadásul macerásabb is, szóval ezért is érdemes belevágni a végleges lézeres szőrtelenítésbe.

Szabadulj meg örökre a szőrtelenítés problémájától, kérj időpontot a Dr. Rose Plasztikai Intézetébe lézeres szőrtelenítésre!

www.budapestplasztika.hu

+36 1 354 0800