Megvan, kik alakítják a főszereplőket a Bűbájos boszorkák remakejében

Még januárban kapott szárnyra a hír, miszerint a ’90-es és 2000-es évek kultikus sorozata visszatér a TV-k és laptopok képernyőjére.

A hír igaz, a boszorkánynővérek (akik az eredeti sorozatban Piper, Phoebe és Pru Halliwell névre hallgattak) új testben, új névvel csábítanak majd.

Kik lesznek az új boszorkák?

Fotó: Facebook

Madeleine Mantock

A brit színésznő Macy Pruitt karakterébe bújik majd, aki egyben a legidősebb testvér. A TVLine szerint, Macy egy okos genetikus, aki az egyetemi laborban kap állást, így barátjával, Galvinnel a michigani Hilltowne városkába költözik. Gondolatával képes tárgyakat mozgatni.

Fotó: Facebook

Melonie Diaz

A középső testvért, Mel Pruittot a Csajok c. sorozatban is feltűnt Melonie Diaz alakítja. Diaz egy erős akaratú nőjogi aktivistát játszik, aki saját neméhez vonzódik és gyengéd érzelmeket táplál Soo Jin nyomozó iránt. Plusz, képes megállítani az időt.

blank
Fotó: Facebook

Sarah Jeffery

A 21 éves kanadai színésznőt sok filmben és sorozatban láthattuk már, ilyen például az Utódok és Piszkos zsaruk, a Bűbájos boszorkák rebootjában viszont Madison Pruitt, azaz a legfiatalabb testvér bőrébe bújik. Madison nővére, Mel ellentéte: egy átlagos egyetemista, akinek nincs ínyére a boszorkánylét.