Nőnapi ajándékötletek gurméknak

Szeretnél meglepni valakit egy ínycsiklandozó ízélménnyel Nőnap alkalmából? Három remek éttermet ajánlunk, ahol alkalomhoz illő ajánlattal és ízletes ételekkel várnak, nem csak március 8-án!

Bocanova Étterem

A zuglói Bocanova étterem barátságos és otthonos környezetben várja az olasz konyha iránt érdeklődőket, akik eredeti, olasz összetevőkből készült finomságokat kóstolhatnak meg. A nagy odafigyeléssel elkészített ételek között több, mint 30 féle pizza, tészta- és rizottó különlegesség kapott helyet az étlapon. Bármit választasz, nem fogod megbánni. Szerelem első kóstolásra: az ízletes ételek, házias sütemények, és álomszerű desszertek (gluténmentes és paleolit ajánlatokat, olasz és magyar finomságokat is beleértve) az étterem saját cukrászatában (Bocadolce) készülnek. Nőnap alkalmából különleges kulináris utazásra invitálnak, a hölgyeknek pedig egy szál virággal is kedveskednek március 8-án.

fb/trattoriabocanova

Nobu Budapest

A Kempinski Hotel Corvinusban található Nobu az első közép-európai tagja az avant-garde japán étteremláncnak, amelyet Nobu Matsuhisa séf és a világsztár Robert De Niro alapított. A főszakács, Schreiner Gábor felel azért, hogy a japán- perui ízkavalkád tökéletes harmóniában egyesüljön a magyar konyha fogásaival, így a menün a lazacos libamájpástétom és a Nobu egyedülálló, világhírű különlegességei is helyet kaptak – mint például az alaszkai fekete tőkehalfilé yuzus miso mártással grillezve. Látogass el az exkluzív Nobu étterembe, ahol március 8-án 30%-os kedvezmény jár minden vendégnek! Csekkold le a különleges étlapot és a szezonális ajánlatokat a Nobu weboldalán!

fb/nobubudapest

Wan Hao Étterem

Finom, egészséges és különleges: e három szó jellemzi leginkább a kínai-negyed szívében található Wan Hao ételeit. Az étterem kínai és kantoni ételkülönlegességekkel fűszerezi meg a mindennapokat, és ha izgalmas ízkalandra vágysz, ott a helyed. A tavasz beköszöntét alacsony zsírtartalmú és vegetáriánus fogásokkal, diéta-barát ételekkel ünneplik, amelyek között te is megtalálod az ízlésednek megfelelőt. Adózz az egészség oltárán és próbáld ki a tofut, rendelj erőlevest (consommé) vagy válassz a dim sum ételek (hagyományos kínai/kantoni étel, amit hidegen és melegen is tálalnak) közül. Finom pekingi kacsával, borjúbordával és számos wokban készült, ínycsiklandozó étellel várnak. Funzine olvasóként ráadásul egész évben 10% kedvezményre számíthatsz, ami az ételekre vonatkozik!

blank