Fábián Juli emlékkoncert a Budapest Parkban

Még mindig döbbenten állunk a tény előtt, hogy Fábián Juli nincs többé. A sokszínű énekesnő munkássága, dalai sokakat inspiráltak, rajongókat és szakmabelieket egyaránt.

Május 6-án a Budapest Parkban jótékonysági koncerttel adóznak emléke előtt egykori zenésztársai és barátai, akik Juli életpályáját követve adják elő legkedvesebb, legsikeresebb dalait. Az énekesnő legsikeresebb együttese, a Zoohacker is színpadra lép, nemzetközi és hazai pályatársakkal egyetemben. A befolyó bevételt nemes célra fordítják: aki jegyet vált, a Fábián Juli tiszteletére létrehozott Fábián Juli Alapítványt támogatja. Az alapítvány célja, hogy segítséget nyújtson azoknak a zenészeknek, akik hosszan tartó betegség miatt nem tudnak dolgozni, így elesnek a pénzkereset lehetőségétől.

fb/budapestpark

Program

A tervezett programban Juli kedvenc zenekarai is helyet kaptak, ott lesz például a Punnany Massif, a Magna Cum Laude és a Ladánybene 27 is. Az eseményről bővebben itt olvashattok.

19:00 Gyárfás István Trió és vendégei

Közreműködik: Berki Tamás és Molnár Enikő

19:45 Random Trip

Közreműködik: MC Kemon, Wolfie, Vitáris Iván, Judie Jay, Tátrai Tibor és Dés László

21:00 Fábián Juli & Zoohacker zenekara vendégszólistákkal

Közreműködők: Bata István, Delov Jávor, Gábor Andor, Palásti Kovács Zoltán Zoohacker, Premecz Mátyás és Udvarhelyi Gábor

Vendégszólisták:

– Palya Bea

– Sena Dagadu

– Tóth Vera

– Wolf Kati

– Micheller Myrtill

– Jónás Vera

– Mező Misi

– Carl Avory (UK – A)

– Big John Whitfield (USA – A)

– Johnny K. Palmer

Hangszeres szólisták:

– Jász András

– Subicz Gábor

Fábián Juli kedvencei: Punnany Massif, Magna Cum Laude, Ladánybene 27