Kulturális élménybomba a Zuglói Filharmóniával

A tél végéhez közeledve nem árt időt szánni egy kis feltöltődésre. A zenehallgatás pozitívumaiból kiindulva van is egy remek tippünk, ha inspirációt keresnél…

Lassan beköszönt a tavasz, ám a 2017/2018-as szezonra váltott téli IV/4 bérletek még érvényesek. A Zuglói Filharmónia egy szenzációs előadással készül március 3-án, amit kár lenne kihagyni. Nézd meg, mire számíthatsz!

Javíthatatlan romantikusok a Vigadóban

A Zuglói Filharmónia Téli bérlet sorozatában a zenekar tehetségei számos alkalommal kaptak lehetőséget arra, hogy egyénileg is bemutatkozhassanak. Korábban Gyermán Júlia (hegedű), Zárbok Zita (brácsa) és Katrin Mátyás (klarinét) adott koncertet. Most a fiatal bőgősön, Dénes-Worowski Marcellen a sor, aki a karmesteri dobogón bizonyít március 3-án 17.00 órától, a felújított Pesti Vigadóban.

Fb/ Vigadó

Nagyszerű, romantikus műsorra számíthatunk: felcsendülnek Wagner és Beethoven művei, emellett Gried csodás a-moll zongoraversenyét is hallhatjuk. Utóbbi esetében a tehetséges Gonda Katalin zongoraművésznő, a Los Angeles International Liszt Competition IV. kategóriájának győztese is közreműködik.

A műsor:

Richard Wagner: Tannhäuser – nyitány
Edvard Grieg: a-moll zongoraverseny (közreműködik: Gonda Katalin)
Ludwig van Beethoven: VII. szimfónia, A-dúr, op. 92
Vezényel: Dénes-Worowski Marcell

Jegyárak: 4200 Ft, 2900 Ft, 2100 Ft
Jegyvásárlás: itt.