19 éves a Bladerunnaz!

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Bladerunnaz: február 23-án fennállása 19. évfordulóját ünnepli! Természetesen a szülinapozás sem marad el, tarts velük az Akváriumban!

A Magyarország drum and bass specialistáit tömörítő Bladerunnaz csapata 1999. február 19-én kezdte sikeres elektronikus zenei útját, mely során mindig a hazai közönség minőségi kiszolgálását tartották szem előtt.


Sikerüket hűen tükrözi, hogy az elmúlt 19 évben – ha csak a születésnapi megmozdulásokat tekintjük – olyan neveket hoztak Magyarországra, mint Ed Rush, Matrix, Goldie, DJ Ink, Andy C, DJ Die, Baron, DJ Fresh, Bad Company UK, DJ Storm, Pendulum vagy például Sigma. A sor nem teljes, de a Bladerunnaz Facebook oldalán visszapörgethetjük az elmúlt napok posztjait, bennük az elmúlt 18 év ünnepi pillanataival.

Most viszont koncentráljunk a jelenre (és a jövőre), hiszen a 19. év betöltésével megkezdődik a Bladerunnaz működésének huszadik éve, ami immáron két évtizedes zenei pályafutást jelent. A pénteki bulira Linclon Barrett, azaz High Contrast érkezik, hogy feltüzelje az Akvárium NagyHalljának közönségét.

Az angol úriember éppen egy évvel később kezdte saját zenei pályafutását, mint ahogy a magyar dnb szcéna megkapta a Bladerunnaz csapatát, így hasonló tapasztalattal a háta mögött méri össze erejét a Hospital és 3Beat kiadóknál jeleskedő művész és a Bladerunnaz csapatot képviselő Chris.Su, DJ Ren és Ian Autoran.

Február 23. napjától  ígéretes éjszakát várunk, és az alábbi 4 HC dallal hangolódunk, miközben boldog 19. születésnapot (és még legalább ugyanennyit!) kívánunk a Bladerunnaz csapatának!

High Contrast – Remind Me

High Contrast – Questions

High Contrast & Clare Maguire – Who’s Loving You

High Contrast – If We Ever