Kínai újév: ezt ígéri a Kutya Éve!

A kínai újév február 16-án köszöntött ránk, így a kutya éve is most kezdődik el. Ebből az alkalomból mi már kettétörtünk néhány szerencsesütit… Kíváncsi vagy, mire számíthatsz? Olvass tovább, érdekes jóslatok következnek!

Összesen 12 jegy, 5 elemmel való találkozása váltogatja egymást a kínai horoszkópban, ami annyit tesz, hogy egy jegy és a hozzá kapcsolódó elem 60 évente tér vissza, felerősítve jellemvonásait. A tavalyi év a Tűz-Kakas évében telt, melyet idén a Föld-Kutya párosa vált le.

Kiket érint a leginkább?

A 60 évvel ezelőtt, illetve az azóta a kutya évében születettek (1958, 1970, 1982, 1994, 2006) életére lesz a legnagyobb hatással az aktuális kínai jegy, de várhatóan az idén születő gyermekeket is pozitívan befolyásolja majd.

A kutya az értelem és a védelem szimbóluma, de a 2018-as évben akár törékennyé is változtathatja mindennapjainkat. Fontos a tudatos jelenlét, a pillanatok megélése és az odafigyelés, mégpedig életünk minden apró mozzanatára. A kutya éve alkalmas lesz az életmódváltásra és üzleti vállalkozások beindítására, így régóta dédelgetett álmainkat ideje megvalósítani. A föld jegyűek számára magabiztosságot és stabilitást is hoz, ami a személyes fejlődésüknek kedvez majd.

blank

Kapcsolatok alakulása

Bizonyos tekintetben a magány és rövid távú egyedüllét is jellemzi majd ezt az évet, de lehetőségünk lesz önmagunkon kívül lépve meglátni, miben rejlik a megfelelő pár megtalálása és az együttélés sikere. Idén erősödni fognak a közösségek, a társadalmi összefogások, a szövetségek.

A társadalmi bizalom szintén erősödni fog, ami a politika háttérbe szorulását vonhatja maga után. A kutya képes felszínre hozni a megoldást, ami a megegyezések, kibékülések, a problémák lezárásának évévé léptetheti elő 2018-ban.blank

Bízzunk benne, hogy minden pozitív jóslata beteljesedik! Ha szívesen megtapasztalnád, milyen egy igazi, hamisítatlan kínai ünneplés, ne hagyd ki a Kínai Művészeti Központ Tavaszünnep Fesztiválját a Budapest China Marton február 17-én! Táncolj oroszlánokkal, tudj meg többet a kínai népszokásokról! Részletek: itt.