4 jó hangulatú évbúcsúztató buli Budapesten

A „Hova menjünk szilveszter este?” a világ nagy részét megfertőző népbetegség. Két opció van, vagy két hónappal december 31-e előtt tudjuk, hol lesz az ereszdelahajam, vagy még a nagy nap előtti este sem. Azoknak, akik a második csoporthoz tartoznak, és még mindig nem tudják, merre búcsúztatják 2017-et, megérkezett a felmentősereg. Íme, 5 szuper év végi banzáj a fővárosban.

Szilveszteri időutazás az Akvárium Klubban

Hagyományteremtő szándékkal indítja útjára az Akvárium Szilveszter Happy 1998 eseményt Budapest egyik legjobb nagyklubja, melynek keretében három tematikus teremben szólnak majd a ‘90-es évek legismertebb zenéi: érkezik Budapest legnagyobb házibulijával az ország egyik kedvenc DJ párosa egy felejthetetlen, szilveszteri Necc Party-val, de lesz Black Music R’n’B & hip-hop party és Film Music Hits ‘90s buli is, hogy az évtized legnagyobb slágereire táncolhassák át magukat a résztvevők az új évbe. Három terem, egy belépő, közösségi időutazás a ‘90-es évekbe.

1051 Budapest, Erzsébet tér 12.

New Year’s Eve Mega Hits @ Anker’t

Pár nappal a város legnagyobb szemeszterzáró egyetemi bulija (Corvinus Alumni Party december 27-én – a belépés mindenkinek ingyenes) után, az Anker’t az elmúlt három évtized legforróbb slágereivel int búcsút 2017-nek december 31-én. A Paulay Ede utcán található romkocsma 850 ember befogadására alkalmas, így New Year’s Eve Mega Hits bulijuk az egyik legnagyobb év végi mulatság lesz Budapesten. A szilveszteri italcsomagok 4000 forintnál kezdődnek (egy üveg Hungária habzó bor) és széles skálát járnak be, egészen 38,000 forintig bezárólag (utóbbi egy üveg prémium vodkát, gint, whiskeyt vagy rumot és 8 Red Bullt foglal magában.) A belépés egész este díjtalan.

1061 Budapest, Paulay Ede u. 33.

Előszilveszter a Stereo Swing együttessel

A Vogue Hajó már december 28-án megkezdi az óév búcsúztatását egy különleges estével, ahol a Stereo Swing együttese lép fel. A koncertet követően DJ Ordiman áll hajnalig a lemezjátszók mögött. A Stereo Swing csapata a hazai elektronikus tánczenét képviseli, élükön a Fonogram-díjas Szűcs Gabival. Saját dalaikkal és előadásaikkal a Parov Stelar zenekar előadásaihoz hasonló hangulatot idéznek meg. Este 22:30-ig a konyha is nyitva áll a vendégek előtt, hogy megkóstolják a hely különleges fogásait. A Vogue Hajó a városi nyüzsgéstől távol, ám mégis frekventált helyen található a Margitsziget társaságában. A belépőjegy ára 4990 HUF, melyek elővételben megvásárolhatók a helyszínen.

1137 Budapest, Carl Lutz rakpart 1.

Morrison’s 2 Szilveszteri Party

Budapest egyik legnagyobb bulihelyszíne már jó ideje a különféle zenei stílusok gyűjtőhelye. 6 különböző tánctere közül a társaság minden tagja talál majd legalább egyet, amiről le sem lehet majd rángatni. December 31-én egy hatalmas szilveszteri partyval vár a Morrison’s 2, kiegészülve szilveszteri dekorációval, több száz koktéllal, italakciókkal és persze az elmaradhatatlan visszaszámlálással. Szerezd meg belépőjegyedet előre egy welcome drinkért cserébe, és légy egyike annak a 300 embernek, aki a Szent István körúton léphet át a 2018-as esztendőbe.

1055 Budapest, Szent István krt. 11.