Ajándékozz zenei élményt a szüleidnek karácsonyra! – Mutatjuk a 3 legjobb választást

Bár imádjuk a karácsonyt, a nagy készülődésben azért néha kétségbeesünk, főként, amikor az ajándékokat akarjuk beszerezni. Ha neked sincs ötleted, mivel lepd meg a szüleidet karácsonyra, mutatunk három remek alternatívát. Az alábbi koncertek mindegyike egy felejthetetlen estét garantál. 

Nyári Károly Budapesti Karácsonyi Koncert – Budapest Kongresszusi Központ – december 27, 15:00 és 20:00

Nyári Károly zongoraművész hagyományos karácsonyi koncertje immár 12. alkalommal kerül megrendezésre, ezúttal a Budapest Kongresszusi Központban az ország egyik legnagyobb koncerthelyszínén.
A művész a legmeghittebb karácsonyi dalokat adja elő különleges feldolgozásban, együtt ünnepelve a szeretet ünnepét közönségével. Az előadó pályáját meghatározó legszebb dalok is felcsendülnek a saját alapítású Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével.

További infókat itt találsz.

Belvárosi Orgonakoncertek – Több templom – december 1. – január 2.

“A zene isten ajándéka az embernek, az egyetlen művészet, melyet a menny adott a földnek, az egyetlen ajándék, melyet az emberek elfogadtak a mennyországtól” – mondta Johann Sebastian Bach, a zenetörténelem egyik legtehetségesebb orgonaművésze. Ha a leggyönyörűbb klasszikus műveket impozáns, történelmi helyszíneken szeretnéd meghallgatni, a Belvárosi Orgonakoncertek programjait biztosan élvezni fogod, különösképpen a karácsonyi időszakban.

A közelgő eseményeket itt tudod megtekinteni.

Zene-bor – A 100 Tagú Cigányzenekar ünnepi koncertje – Budapest Kongresszusi Központ – december 30.

Minden évben a ZENE-BOR ünnepén december 30-án a Budapest Kongresszusi Központban nagyszabású gálakoncertet ad a 100 Tagú Cigányzenekar. Kétrészes műsoruk népzenéből, cigányzenéből és klasszikus zenéből áll. Az est különlegessége, hogy a kétrészes koncert előtt vendégeink néptáncbemutatóval egybekötött borkóstolón ismerkedhetnek Magyarország borászainak–borpincéinek termékeivel, és akár vacsora mellett élvezhetik az ünnepi műsort.

Részletekért kattints ide.