Újra összeáll a Spice Girls! – 5 ok, amiért nagyon örülünk neki

Igen, a rajongók örülhetnek, igazak a pletykák: jövőre újra összeállnak a fűszeres csajok, azaz a Spice Girls.

A közelmúltban újra felröppent a hír, miszerint a híres angol csajegyüttes, a ’90-es  évek toplistáiról ismert fűszeres lányok, a Spice Girls újra összeáll. Azért használtuk az újra szót, mivel az elmúlt években több próbálkozás is volt a csapattagok részéről, hogy újra egyesítsék popénekes erőiket, de valahogy sosem jött össze.

Most viszont úgy tűnik, sikerül, mivel a Spice Girls reuniont minden alkalommal meghiúsító Posh Spice, azaz Victoria Backhem is benne van a buliban! Tán csak nem az van a háttérben, hogy már nem megy olyan jól Victoria divatháza?

A másik négy tag, Melanie Brown – Scary Spice, Emma Bunton – Baby Spice, Melanie Chisholm – Sporty Spice, Geri Halliwell – Ginger Spice mindenesetre hihetetlenül örül annak, hogy ezúttal társuk is elvállalta az újbóli összeállást, mivel, valljuk be, a Spice Girls csak úgy az igazi, ha mind az öt tag benne van.

2012-ben a londoni Olimpia megnyitójára már összeálltak, de az aktív éveik 1994-2000 között számlálhatóak. Most viszont egyből egy új albummal és egy különleges TV show-val is készülnek a lányok.

Ennek örömére hallgassuk meg tőlük az első kislemez dalát, a 96-os Wannabe-t, és még 4 örök slágerüket!