Catch-up hétvége a magyarhangyával

Hetedik születésnapját ünnepli a magyarhangya, ezért december 1. és 3. között a Zsilipben catch-up hétvégét szervez. 12 filmet vetítenek le, köztük premier előtt a JESÚS és a LUCKY című műveket. Hamarosan indul a forgalmazó online videotékája is.

A magyarhangya 7 éve mutatta be az első filmjét, azóta 36 különleges, társadalmilag fontos műnek segítette a hazai terjesztését, rendezett filmfesztivált (HangyaPass), Jodorowsky-maratont, „Szóljon hangosan a néma” sorozatot, szerkesztette egy ideig az Odeon Lloyd mozi műsorát, tematikus filmklubbot szervezett a Néprajzi Múzeummal, a Krétakörrel, és részt vett számos európai uniós kezdeményezésben, köztük a most negyedik évadjába lépő Scope100 projekben.

December első hétvégéjén szeretnék megünnepelni az első 7 évünket egy különleges miliőben, a Zsilipben, amely Budapest legújabb, legmenőbb titkos rendezvényhelyszíne. A pénteken kora délután kezdődő és vasárnap estig tartó catch-up weekenden 12 filmet vetítünk, köztük két premier előtti művet is. Ezen a hétvégén zsűritagnak is lehet jelentkezni a márciusban rendezendő Scope100 online filmfesztiválra.

Tedd magad szabaddá, és pótold be a filmeket, amelyekről lemaradtál!

Nézd meg elsőként Magyarországon a Lucky és Jesús című filmeket a hazai premier előtt!

Jelentkezz zsűritagnak a legújabb Scope100 fesztiválra!

Nyerjél tombolán ikonikus filmplakátokat!

Ünnepelj velünk a 7. születésnapunkon!

A nézők között plakátokat és promóciós kódokat sorsolunk ki a december 1-én induló online magyarhangya filmtékákhoz.

Jegyár: 1000 Ft. // Napi bérlet (4 film): 2000 Ft.

PROGRAM

„Kisebbségben” péntek, december 1.

„Művészet” szombat, december 2.

„Nagy kérdés” vasárnap, december 3.

További infókért kattints ide.