Ilyen menő buszos bulit még nem látott Budapest!

Múlt héten a Budapest Calling 2 órás buszos bulija felperzselte a hűvös belvárost. Mutatjuk, milyen jó volt a buli!

Bármikor is sétáljunk a belvárosban, bármikor összetalálkozhatunk olyan buszokkal, melyekre a turisták szállnak fel, hogy egy buszos városnézésen vegyenek részt. Hop-On, Hop-Off, és már övék is az élménycsomag, melyet elbűvölő, eklektikus városunk adni tud nekik.

De mi van velünk, akik minden napunkat itt töltjük? Hogy lesz számunkra izgalmas ez a város? Hiszen annyi időt eltöltöttünk már itt, hogy bármilyen szép is a Gellért-hegy, bármilyen csodás is a budai oldalról elénk tárulkozó látvány, az Alagút, az Országház, a Hősök Tere, mi ezt már olyan sokszor láttuk, hogy teljesen hozzászoktunk és nem ájulunk el tőle.

Bízzuk magunkat a magyar kreativitására! A belvárost az elektronikus zene house oldalát éltető Budapest Calling csapata frissítette fel számunkra! A közelgő november 3-i bulijukat ugyanis úgy promózták, hogy szerveztek egy buszos városnézést, természetesen zenével!

A partizás a Bazilikától indult, majd a Lánchíd előtt visszafordulva jöhetett az Andrássy út, a Hősök tere, majd vissza, át Budára az Alagúton keresztül, mindezt még fényárban kezdve, naplementével folytatva, majd az éjszaka fényeiben úszhattunk haza. Természetesen a zenét a csapat legfontosabb zenei pillére, az Indigo Theory biztosította, kellemes house-okkal, élő vokállal.

Mivel a partybuszra csak néhányan fértek fel, élőben közvetítették a 2 órás programot, melyben a kellemes zenei atmoszféra mellett az a különlegesség, hogy egy teljesen szokatlan perspektívából láthatjuk Budapestet: egy emeletes busz tetejéről!

Nézd meg a két videót, és ha megjött a kedved, ne habozz beugrani pénteken este az Anjunadeep Budapest bulira, ahol a buszon zenélő Indigo Theory mellett Jody Wisternoff, Dom Donnelly és két szuper csaj, az El & Fur páros lép majd fel.