Találd ki, melyik Stephen King-könyvből készítenek hamarosan filmet!

Bizony, nagyon bejött a 2017-es év Stephen Kingnek: nem elég, hogy az Az című könyvéből bombasiker filmet készítettek, a Mr. Mercedesből pedig sorozatként dolgozzák fel, a Paramount egy újabb vérfagyasztó történetét fog mozivászonra vinni.

Bár ezúttal egy remake-ről van szó, nem a Carryre, a Cujora vagy A ragyogásra kell gondolnod. Ha nincs több tipped, nem húzzuk tovább az időt és eláruljuk, melyik King-klasszikus köszön vissza nemsokára a mozikból: a horror mesterének 1989-es alkotása, az Állattemető.

A  Paramount az Az hatalmas sikerén felbuzdulva egyből elkezdte a Állattemető filmes remake-jének előkészületeit. A producereket már meg is találták: Lorenzo di Bonaventura és Mark Vahradian (Transformers, Amerikai bérgyilkos) vállalták el a felkérést, írja a Variety.

A könyvből Kedvencek temetője címmel már készült egy filmfeldolgozás 1992-ben, ami szép sikert hozott Amerikában: a 11 millió dolláros összköltségű film 57 milliónyi bevételt könyvelhetett el.

Az Állattemető King egyik legsikeresebb és legvérfagyasztóbb horrorja, melyben a szerencsétlen Creed családnak sikerül egy olyan helyre költöznie, melynek szomszédságában terül el az elhunyt házi kis kedvencek temetője, melynek a helyén régebben egy indián temető volt. Többet már nem is kell írnunk ahhoz, hogy rájöjj, ezen a filmen is halára fogsz rémülni párszor.

A film premierjéről még nincsenek információk.

…és ha már ijesztgetés:

Ne maradj le az IT’S FUNZINE halloweeni buliról, ahol talán még a szegény Geogrie (kísértetével) is összefuthatsz.