5 ok, hogy idén is velünk bulizz Halloweenkor

Idén is a FUNZINE garantálja a főváros legrémisztőbb buliját az Instant-Fogasban, Random Trip koncerttel, DJ-kkel és ingyenes belépéssel. Ha ez nem elég ok, hogy velünk bulizz október 31-én, akkor mondunk még 5-öt, ami miatt viszont tényleg muszáj eljönnöd!

1. Most legyőzheted a félelmeid ezen a halloweeni bulin

Ezen az éjszakán a legmélyebb félelmeinket űzzük el, amihez felvesszük a legijesztőbb, legbizarrabb maskaráinkat! Te mitől félsz? A pókoktól, kígyóktól, bogaraktól, haláltól vagy talán a bohócoktól? Nézz magadba és vesd magadra a legnagyobb félelmed jelmezét, mert idén azzal a tudattal bulizzuk végig a Halloweent, hogy nem félünk semmitől!

2. A jelmezről is gondoskodunk

Maszka Jelmezkölcsönző jóvoltából minden beöltözésre vágyó vendég 20% kedvezményt kap a kölcsönzésből és a vásárlásból! Bankkártyával 15% a kedvezmény mértéke, a színes kontaktlencsékből 10% kedvezményt kaptok. Ennek rendje és módja szerint a buli jelszavának bemondásával (FUNZINE) kapható a kedvezmény! Szóval fiúk-lányok, beöltözni ér!

3. Majd mi hozzuk a sminkecsetet!

A party helyszínén az NSM Sminkakadémia senior sminkesei várnak majd, hogy teljessé tegyék az összhatást, és a remek jelmezed mellé az arcod is félelmetessé pingálják 20:00 és 22:30 között (a készlet erejéig).

4. Már a helyszín is csak jót ígér

Október 31-ei bulinkat a már egyesült InstantFogasban tartjuk, ahol valószínűleg buliztál már párszor.  Idén Random Trip koncerttel és 6 tánctéren 6 különböző zenével várunk, hogy biztosan megtaláld a hozzád illő muzsikát és egészen hajnalig bulizz, amikor a rémisztő bohócok visszahúzódnak a kanálisba.

5. És az akciókról még nem is beszéltünk!

Bizony, az Instant-Fogas rendesen kitesz magáért, ugyanis rendkívüli akciókkal vár majd minden szomjazó szörnyet. A legfinomabb koktélokkal és halloweeni italkülönlegességekkel várnak, például ezzel a képen látható bloody brain shottal. Sőt annak, aki időben érkezik (20 órától) welcome drink is jár, a Heineken Beers of Europe sörkülönlegességei közül kóstolhattok meg egyet. Ugye koccintunk majd?

+1 Tudjátok, miért lesz még a keddi buli őrületesen király?
Hát mert SZUPER NYEREMÉNYEKKEL KÉSZÜLÜNK NEKTEK!

Mutatjuk is, mi lehet a tiétek, ha velünk játszotok:

 2 DB STEPHEN KING – AZ, az Európa Kiadó jóvoltából
 3 DB LUSH BEAUTY CSOMAG
 1 DB 4 FŐS CSOPORTOS BELÉPŐ A BUDAPESTI HORROR HOUSEBA
 1 DB 6 FŐS BELÉPŐ A LOCKED ROOM SZABADULÓS JÁTÉKBA
 LEFOGYASZTHATÓ KUPON 100.000 FT ÉRTÉKBEN az Instant jóvoltából
 2 DB 5000 Ft ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY A SZPUTNYIK SHOPBA

 

Október 31. – Instant-Fogas: IT(‘s) Funzine Halloween party with Random Trip – Ugye nem felejted el?

Kattints a képre a FB eseményért és a részletekért!