Elérkezett Justin Timberlake (fél)ideje is

Katy Perry és Lady Gaga után Justin Timberlake ideje is eljött: 2018-ban ő lép fel a Super Bowl félidejében.

Sokak számára Timberlake felkérése már a lehetetlen  kategóriába tartozott, hiszen a 2004-es Super Bowl Halftime Showban történtek után senki nem gondolta volna, hogy Justin valaha ilyen felkérést kap.

Nem emlékszel rá, hogy mi történt?

Egy másodperc alatt beírta magát az amerikai televíziózás történetébe.

2004.ben Janet Jackson volt a meghívott sztárfellépő, aki mellé Justin is beugrott egy dal erejéig, melynek végén Janet bőrszerkójának mellét tartó részét letépte, mint egy hatásfokozásul, ami annyira jól sikerült, hogy az alatta lévő piros csipke is leszakadt, így Janet Jackson korhatár nélküli időben mutatta meg a fél mellét a fél világnak.

Az eset óriási port kavart, mindenki magyarázkodott, és egyébként tényleg úgy tűnik, hogy egy ruhatári baki történt, de akkor minden megváltozott. Nem csak az amerikai televíziózás történetében keletkezett egy törés, de akkor fogant meg a befektetők fejében a YouTube gondolata is, mert a híres videót (amit itt megnézhettek) alig lehetett fellelni az interneten, így kézenfekvő megoldásnak tűnt, hogyha létrehoznak egy videómegosztó portált, ahol bárki visszanézheti a kínos fellépést.

A lehetetlen végül lehetőségre válik, mert Justin pár nappal ezelőtt Twitterén jelentette be, hogy ő lesz a következő Super Bowl félidejének előadója:

Az énekes-filmsztár 10 Grammy, 3 Emmy és 1 Oscar-jelölést követően meghódíthatja azt a színpadot, melyet előtte már  sokak, például Michael Jackson, Britney Spears, Bruno Mars, Katy Perry, Coldplay, Madonna, Beyonce vagy Lady Gaga is meghódítottak. Bár Justin is járt már azon a színpadon 2004-ben, de egy teljes showt adni más lesz, mint egy mellékszereplőként felpattanni egy melltartóletépésnyi időre.

Ilyen eset már valószínűleg nem történik majd meg jövőre, hiszen az eset óta néhány másodperces csúszással adják adásba a Super Bowl Halftime Showt, de az biztos, hogy így is nagyon élvezni fogjuk! Jövő év február 4-ig már csak pár hónap van, addig is:

érdemes visszanézni ezt a 9 amerikai foci félidős mulatságot!

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=c9cUytejf1k

https://www.youtube.com/watch?v=ZD1QrIe–_Y