3 fogás, 3300 forintért – Jövő héten indul az Országos Étterem Hét

Hétfőn indul az Országos Étterem Hét rendezvény, melynek keretében több mint 100 közép- és felső kategóriás étterem az érdeklődőket országszerte.

A 3.300 forintos, 3 fogásos menüsorokat október 9-15. között kóstolhatják meg a vendégek, amennyiben előzetesen asztalt foglalnak a www.etteremhet.hu weboldalon. 

A programhoz a meghirdetés óta még többen csatlakoztak, így összesen 114 közép- és felsőkategóriás étterem kínálja 3.300 Ft-os áron 3 fogásból álló menüsorát. A vendéglátóhelyek közül néhány felsőkategóriás és gourmet étteremnél 4.900 Ft-os áron érhetőek el az erre az alkalomra összeállított menüsorok. A program iránti fokozott érdeklődés miatt nagyon sok étterem máris teltházas lett, ezért korlátozott számban újabb helyeket szabadítottak fel a regisztráló vendégeknek.

A XIII. Országos Étterem Héten ismét a legkülönfélébb ízvilágokat felsorakoztató éttermek vesznek részt: a tradicionális magyar fogásokon túl az igazi ínyencek megkóstolhatják például az olasz, a francia, az amerikai, az ázsiai vagy akár a grúz konyha jellegzetességeit is. A hagyományostól eltérő alapanyagok között néhány étterem kínálatában megtalálható lesz például a fürj, az Angus marha, a szarvas nyak, illetve még a cápahús is.

Az előző, tavaszi fordulóban rekordszámú, 26.000 vendég vett részt az 1 hetes kulináris programban, és a résztvevők 5 pontos skálán 4,59 pontra értékelték a vendéglátóhelyek teljesítményét.

Néhány résztvevő: 

Antré étterem, ARAZ étterem, Budapest Bisztró, Eiffel bisztró, KNRDY American Steakhouse, La Perle Noire étterem, Macesz bisztró, Manna étterem, Mészár SteakKitchen, Pesti Disznó bisztró, Rickshaw étterem (Corinthia), SonkaArcok bárkonyha, Spoon hajó, Vogue hajó…stb.