Már biztos: nem lesz 3. része a Szex és New Yorknak

Szinte minden hónapban előkerül a téma az interneten: mikor kezdik már el forgatni a Szex és New York 3. mozifilmjét? Merthogy igény lenne rá, legalábbis a rajongók részéről, és mindeddig a főszereplő Sarah Jessica Parker sem zárkózott el a folytatás gondolatától. Most azonban lezártnak látszik a találgatások ideje: már biztos, hogy a filmnek nem lesz folytatása.

A szomorú hírt maga Sarah J. Parker közölte az ExtraTV-nek.

„Csalódott vagyok, mert egy nagyon gyönyörű, vicces, szívmelengető, vidám forgatókönyvünk volt. Nemcsak azért vagyok csalódott, mert nem visszük filmre ezt a remek sztorit, hanem azért is, mert a rajongók is régóta követelik maguknak a folytatást, amit nem kaphatnak meg.”

Más pletykák szerint a szexmánias Samatha Jonest alakító Kim Catrall őrült követelései miatt nem kezdték el forgatni a Szex és New York harmadik részét. A színésznő reagált is az őt ért vádakra. Egy interjúban kijelentette, hogy csak egyetlen kérése volt a 3. résszel kapcsolatban: ne legyen benne.

A sorozat 1998 és 2004 között futott a HBO műsorán, 2008-ban és 2010-ben pedig mozis filmváltozat is készült belőle, melyek közül az utóbbi már kevésbé nyerte el a kritikusok tetszését, ráadásul a várt nézőszámot sem hozta.