Jótékonysági koncertet ad Mahó Andrea

Mahó Andrea, az Artisjus-díjas magyar színésznő, énekesnő november 23-án, csütörtökön 19 órától lép színpadra a Pesti Vigadóban. Koncertjének sztárvendégei Koós Réka, Miller Zoltán és Bebe lesznek, a bevételből a Korszerű szülészetért és Nőgyógyászatért Alapítványt támogatja.

A közhasznú alapítvány kiemelten támogatja a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika szakmai tevékenységének fejlesztését, de egyéb területeken is aktívan segíti a szülészet és a nőgyógyászat fejlődését.

Mahó Andrea koncertjén  szinte minden stílus képviselteti magát, a komolyabb műfajtól a pop-on át a rockzenéig.

A közönség a zenei világirodalom legszebb dalaira számíthat versekkel megfűszerezve. A művésznő itt mutatja be gyönyörű új dalát, amelynek zenéjét Fitos Viktor szerezte, szövegét pedig Valla Attila írta.

Az est sztárvendégei Koós Réka, Miller Zoltán és Bebe lesznek, de a Jubileumi Eötvös Kórus is szórakoztatja majd a közönséget Balassa Ildikó vezetésével.

A publikum szintén megcsodálhatja Gyulai Júlia és Potornai Norbert sztepptánc Európa-bajnokok előadását is, akik nemcsak a színpadon, hanem az életben is egy párt alkotnak.

A zenei alapot Erős Csaba zenei vezető és  kitűnő zenész kollégái biztosítják, az est rendezője Ruzicska László.

Mahó Andreáról köztudott, hogy nagyon szereti a gyermekeket és rendszeresen jótékonykodik is. Vallja, hogy segíteni, adakozni, jónak lenni nemes dolog.

Nem véletlen tehát, hogy novemberi koncertjének bevételét immár második alkalommal a Korszerű szülészetért és Nőgyógyászatért Alapítványnak ajánlja fel, amely a budapesti I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinika Neonatális Intenzív centrumát támogatja.

Jegyeket itt tudsz vásárolni.