9 makrovideó hétköznapi dolgokról, amitől eláll a lélegzeted

Ezek a videók különféle témákon keresztül mutatják meg, hogy milyen különlegesek is a hétköznapi dolgok. A lélegzetünk is elállt!

Számtalan mennyiségű látványos videó kering a YouTube-on, Vimeon, Facebookon és más videós csatornákon, de a Macro Room videók eddig mindent visznek. Nem feltétlenül azért, mert az övék a legeslegjobb, hanem mert gyönyörű formátumban tálalják a hétköznapi témákat, nem hétköznapi megközelítésből, pontosabban látószögből. Náluk például így néz ki egy szál gerbera, víz alatt, több színű tintával meglocsolva:

Látványos, nem?

A néhány percesre összevágott videók felgyorsított és lassított részleteket is tartalmaznak, nagyon jól illeszkednek a hozzájuk társított zenékhez és rendkívüli témákat dolgoznak fel. Például azt, hogy milyen az, ha egy akváriumnyi vízbe mindenféle színű tintát fecskendeznek, vagy milyen az, ha egy kis tejbe akrilfestékeket és mosogatószert öntünk, netán hogyan néznek ki a tablettás gyógyszerek oldódás közben, milyenek a tárgyak, ételek közelről, hogyan olvadnak meg a tárgyak hő hatására, vagy hogyan olvad el egy jégkrém, és így tovább.

A leglátványosabb talán a szikrázó fabábú, de nem igazán lehet egyet kikiáltani a legjobbnak, mert mind lélegzetelállító. Igazi kikapcsoló videók, melyekből kilencet szedtünk össze!

A videók a makro fotózás elvén is rögzítésre kerülnek, így nem csak távolról kapunk teljes képeket, hanem közelről, a témák részleteiről, melyek felett könnyen elsuhanunk a hétköznapok során. Technikai részletekbe nem bocsátkozunk mélyebbre, inkább jöjjön a 9 videó, a szátokat ne felejtsétek el becsukni a végén!

Ha tetszettek a videók, akkor a Macro Room közösségi oldalát ajánljuk követni, vagy fel is lehet iratkozni YouTube-csatornájukra!