Zoska – a legjobb választás a tökéletes napindításhoz

Ugye te is sokszor hallottad gyerekkorodban, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése? Nos, ez így is van. Szánj magadra egy kis időt reggel, és hagyd, hogy az Astoria közelében lévő Zoska elkápráztasson fantasztikus napindító finomságaikkal és kávéikkal.

Az otthonos és barátságos Zoskában rengeteg finomság közül válogathatsz. Többféle rántotta és saláta, virsli, bundás kenyér, sőt, még különleges házi szendvicsek is sorakoznak a reggelizőhely étlapján, ahol akkor is megtalálod az ízlésednek megfelelő ételt (egy amerikai palacsinta formájában), ha édesszájú vagy. A finom lekvárokról és szörpökről sem kell lemondanod, ezt a a Papp Lekvár Manufaktúrából szerzi be a Zoska.

A Zoska akkor is jó választás, ha nincs időd reggelizni és csak egy kávét szeretnél felmarkolni munkába menet, és akkor is, hogyha éppen ellenkezőleg, és ráérősen szeretnéd kezdeni a napod, itt ugyanis nemcsak reggelivel, de kiadós brunck-okkal is várnak. Ezen a helyen még az ételallergiád sem tántoríthat el: a Zoskában több allergénmentes étel és sütemény közül válogathatsz.