Minőségi vendéglátás vár a Costes Downtownban

Az első hazai Michelin-csillagos étterem, a Ráday utcai Costes testvérétterme a belváros szívében, 2015 nyarán megnyílt Costes Downtown könnyedebb, „bisztrósabb” hangulattal, kicsit alacsonyabb árfekvésben, viszont nagyobb kapacitással várja a minőségi vendéglátás iránt érdeklődőket.

Az új étterem az elegáns belvárosi Prestige Hotelben található, de külön utcai bejárattal rendelkezik és a hét minden napján reggel 6.30-tól éjfélig tart nyitva. A konyha stílusára leginkább a nemzetközi jellegű bisztró és fine dining fogások jellemzőek, amelyeket magyar specialitásokkal ötvöznek.

A reggeli különleges minőségű, magyar őstermelők és kézműves manufaktúrák által előállított alapanyagokból áll, amely kiváló alkalmat nyújt üzleti vagy baráti megbeszélésekre. Ebédre az étlapról a salátáktól a grillfogásokon át a hamburgerekig számos étel választható, de lehetőség van fix árú, gyors üzleti ebédre is, míg esténként a Costestől már megszokott minőségű fine dining vacsorát fogyaszthatnak el a gasztronómia szerelmesei.

A Downtownban látványkonyhában készülnek az ételköltemények, sőt, az igazi gasztrofanatikusok nemcsak beláthatnak a konyhába, de akár a séfasztalnál is helyet foglalhatnak.

A minőséget a Michelin-csillagos Miguel Vieira executive séf felügyeli, a napi munkát pedig Tiago Sabarigo séf irányítja.