Az ősz legjobb híre: A Rudimental az Akváriumban játszik

A búskomor ősz közepén 100 százalékos jókedvvel térhetünk majd haza egy Akváriumos Rudimental koncertet követően!

Még éppen élvezzük a nyár maradványait, de már tudjuk, hogy jön az őszi hullám, amiben szerencsére nem csak szürkeség és eső lesz, hanem olyan koncertek, mint az Akváriumba szervezett, CAFe Budapestes Rudimental koncert!

Hatalmas hírként fogadtuk, hiszen a 2010-ben a zenei pályára lépett brit drum’n’bass formáció minden koncertje egy hatalmas energiabomba, amire valljuk be, ősszel, a hosszú tél előtt igen nagy szükségünk lesz.

Az együttest 2012-ben ismerte meg az egész világ, amikor John Newman közreműködésével elkészült a Feel The Love című dal, amit csak a YouTube-on majdnem 70 millióan játszottak le az elmúlt 5 évben. Szinte maradéktalanul a fülünkbe költözött, és szerencsénkre már itthon is hallhattuk több ízben, élőben.

Most nem a zenekari felállással térnek vissza hozzánk fergeteges hangulatot teremteni, hanem a DJ Set formációval, de nem kell aggódni, a zenei alapok itt is élő hanggal szólalnak meg. A következő két videón például pont így adják elő a Waiting All Night és Feel The Love dalokat:

Az október 12-re kihirdetett koncertről ITT kaphattok bővebb infókat!

Ott tali!